7 podzimních trendů, které musíte mít

Podzim je v plném proudu a s ním také nové módní trendy. Letošní podzimní kolekce nabízí něco pro každého. Od maxi kabátů a elegantního vrstvení tón v tónu, až po výrazné potisky a pohodlné kalhoty se širokými nohavicemi. V tomto článku jsme pro vás vybrali sedm aktuálních trendů, které vám pomohou vytvořit stylový a šmrncovní look. Jste připravena na dávku inspirace?

1. Maxi bundy a kabáty

Tento podzim hrají hlavní roli v módním odvětví maxi bundy a kabáty s výraznými střihy. V naší kolekci najdete oversize prošívané kabáty s originálními detaily a velkými límci. Nejenže jsou módní, ale až se venku více ochladí, budete se v nich cítit jako v peřince. Nechte tyto maxi svršky vyniknout a kombinujte je s úzkými kalhotami nebo jednoduchými šaty.

Náš tip: Hledáte klasický trenčkot? V naší kolekci máme dlouhý béžový kabát s originálně řešenými “netopýřími” rukávy. Slušet vám bude také khaki bunda s umělým kožíškem a velkým límcem.

2. Tón v tónu

Monochromatické outfity v neutrálních barvách jsou zpět. Zvolte odstíny karamelu, béžové nebo taupe (šedohnědé), a nebojte se kombinovat různé textury ve stejných tónech. Krásný look vytvoří pletenina s koženkou nebo hedvábím. Oblékání tón v tónu vám prodlouží siluetu a vytvoří sofistikovaný, ucelený vzhled.

Náš tip: Dlouhá sukně v karamelovém odstínu s praktickými kapsami a gumou v pase pro extra pohodlí. K tomu se skvěle hodí světle béžové tričko s krátkými rukávy, véčkovým výstřihem a nabíráním na hrudi, které zvýrazní váš dekolt.

3. Výrazné potisky

Od květinových vzorů až po abstraktní motivy, výrazné potisky letos ovládly módní přehlídky. Nebojte se experimentovat. Oblékněte k nim neutrální doplňky, aby zbytek outfitu nepůsobil přeplácaně.

Náš tip: Černá vzdušná košile s barevným abstraktním potiskem. Chcete-li vykouzlit sexy outfit na večer, oblékněte k ní přiléhavé černé kalhoty a sandály na podpatku. Krásné jsou také krátké šaty s fialovo-béžovým potiskem a dlouhými rukávy. Ideální do práce, do divadla i na večírek.

4. Kalhoty se širokými nohavicemi

Široké kalhoty přináší uvolněný a elegantní styl. Ať už jsou z denimu, vlny, bavlny nebo koženky, jisté je, že dodají vašemu vzhledu moderní šmrnc. Oblékněte k nim přiléhavý rolák nebo krátký svetr, díky kterému vytvoříte krásně vyváženou siluetu.

Náš tip: Černé kalhoty nemusí být nudné. V naší kolekci aktuálně nabízíme kalhoty s modrým asymetrickým páskem, které vypadjí skvěle s bílou volnou košilí.

5. Metalické oblečení a doplňky

Oblečení a doplňky s kovovými odlesky už nejsou určené jen na večer. Tento podzim se objevují také na kouscích určených na běžné nošení, ať už se jedná o prošívanou bundu, krátkou sukni nebo kabelku přes rameno. Pro dosažení decentního vzhledu vždy kombinujte tento metalický kousek s něčím jednoduchým.

Náš tip: Krátká podzimní bunda s černým lemováním v pase nebo sukně, ke které stačí obléknout už jen bílý jednoduchý top a černé polobotky.

6. Kabelky s kapsami

Kabelky s velkými kapsami jsou nejen trendy, ale také velmi praktické. Snadno si tak uspořádáte veškeré vaše nezbytnosti, od telefonu a platebních karet, až po make-up a další drobnosti. A to ocení každá žena s hektickým životním stylem. Tyto kabelky reflektují současný trend, kdy móda spojuje estetiku s funkčností.

Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *