Back to office must-have kousky do kanceláře

Letní dovolená je možná už za vámi a nové roční období vás přivítá již za chvíli. Váš pracovní šatník si žádá malou obměnu a doplnění o kousky, které kombinují styl a pohodlí. Ať už chodíte do kanceláře na plný úvazek nebo praktikujete hybridní model, v tomto článku najdete spoustu inspirace na nové kvalitní kousky, ve kterých se budete do práce těšit. 

Sako, které vám skvěle sedne

Dobře padnoucí sako je základem každého šatníku. Pozvedne jakýkoliv outfit, ať už jde o pracovní schůzku, prezentaci nebo páteční sedánek s kamarádkou. Sako dodá špetku elegance i obyčejným jeansům s bílým tričkem.

Pořiďte si sako s pevnými rameny a zúženým pasem. Tento střih vám vykouzlí lichotivou siluetu. Základem jsou saka v neutrálních barvách jako je černá, námořnická modř nebo šedá. Ty se totiž hodí naprosto ke všemu. Nebojte se ale ani jemných tónů či výraznějších vzorů, které dodají vašemu outfitu osobitý styl.

Náš tip: Elegantní bílé sako s černým potiskem je unikátní kousek, který barevně zapadne do každého šatníku. Nenechte si ujít ani černý blejzr zdobený kostkovanými detaily.

Univerzální kalhoty

Upnuté nepohodlné jeansy, které vás stahují v oblasti břicha vyměňte za kalhoty s vysokým pasem a širokými nohavicemi. Pokud preferujete více přiléhavý střih, pak zvolte kalhoty slim-fit nebo kalhoty s rovnými nohavicemi z klasických materiálů jako vlna nebo bavlněné směsi.

Pro snadné kombinování si vyberte kalhoty v neutrálních barvách.

Náš tip: Černé pohodlné kalhoty volnějšího střihu s vysokým pasem a nenápadnými kapsami ve stylu cargo.

kalhoty Desigual Volga
kalhoty Desigual Volga

Strukturovaná bílá košile

Bílá košile je nadčasový kousek, takže se do něj nebojte investovat. Krása bílé košile spočívá v její jednoduchosti a univerzálnosti – noste ji pod sako, zastrčenou do kalhot s vysokým pasem, nebo ji ozdobte výrazným náhrdelníkem pro elegantní vzhled. Chcete-li přece jen něco víc, zvolte košili s nenápadnými motivy kruhů a květin nebo bílou košili s decentním potiskem. Oba tyto kousky najdete v naší nové kolekci.

Nadčasová obuv

Váš kancelářský outfit skvěle doplní kvalitní obuv. Sáhněte po botách z umělé kůže v neutrálních barvách jako je černá, béžová nebo tělová, aby se snadno kombinovaly s jakýmkoliv outfitem. Pokud dáváte přednost botám bez podpatku, zvažte špičatou špičku pro sofistikovaný vzhled.

Náš tip: Jednoduché černé kotníkové boty s decentním detailem na přední straně a malým širokým podpatkem pro extra pohodlí.

boty Desigual Lena Chelsea Pu
boty Desigual Lena Chelsea Pu

Výrazné šaty

Výrazné šaty jsou jednoduchým řešením pro dny, kdy chcete vypadat upraveně s minimálním úsilím. Hledejte šaty, které jsou vhodné do kanceláře, například midi délky s decentními výstřihy. Lichotivé jsou zavinovací šaty a šaty s áčkovým střihem. Zvolte jednobarevné varianty nebo jednoduché vzory, které se hodí jak přes den do kanceláře, tak i na večer. Šaty doplňte sakem nebo kardiganem.

Klasická kabelka

Vaše kabelka není jen doplněk, je to funkční kousek, který ukrývá všechny vaše nezbytnosti. Do kanceláře je ideální klasická tote kabelka z odolného materiálu. Hledejte kabelku s více přihrádkami, díky kterým budete mít dokonalý přehled o jejím obsahu. Sázkou na jistotu jsou neutrální barvy jako je černá, hnědá, šedá, tmavě modrá nebo vínová.  

kabelka Desigual Leather Patch Brampt
kabelka Desigual Leather Patch Brampt

Ladící doplňky

Doplňky mohou oblečení povznést nebo naopak, proto vybírejte pečlivě. Elegantní pásek, pár decentních náušnic nebo klasické hodinky krásně doladí váš finální outfit. Doporučujeme stylový šátek, který vašemu oblečení přidá barvu a texturu. Navíc poslouží jako extra vrstva v chladnějších dnech.

šátek Desigual Face It Rectangle
šátek Desigual Face It Rectangle
Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *