Letní inspirace - 7 kousků, které oživí váš šatník

Léto je v plném proudu a s tím také ideální čas na osvěžení šatníku novými a stylovými kousky. Sepsali jsme pro vás sedm úžasných tipů, které oživí váš šatník a připraví vás na každý slunečný den.

1. Vzdušné maxi šaty

Jak přežít horké letní dny? Obepínající oblečení vyměňte za vzdušné maxi šaty, které vám poskytnou maximální pohodlí. Zvolte ty z lehkého materiálu, jako je bavlna nebo len, a s barevným výrazným vzorem. Trefou do černého jsou květinové a geometrické vzory. Pro vytvoření dokonalého ležérního outfitu k šatům obujte pohodlné sandály, na večer zvolte podpatky nebo boty na klínku.

2. Kraťasy s vysokým pasem

Pokud nejste „šatový typ“, pak na našem seznamu uvítáte kraťasy s vysokým pasem. Pro běžné nošení si vyberte z naší nabídky jeansových šortek, hledáte-li elegantnější variantu, zkuste kraťasy v neutrálním odstínu pro uhlazenější styl. Ke kraťasům oblékněte elegantní halenku, kterou zastrčte dovnitř nebo crop top. Velkou výhodou je, že vám tyto kraťasy vytvoří lichotivou siluetu a zvýrazní pas.

3. Lehký overal

Nebaví vás ráno přemýšlet nad tím, jaký top zvolit k vaší sukni? Pořiďte si zásobu overalů a budete mít na léto vystaráno. V naší kolekci najdete jak overaly elegantní – perfektní jak na společenské události, tak overaly ve výrazných barvách s květinovým potiskem, ve kterých uděláte parádu na letní dovolené. My si zamilovali červeno-oranžový overal s véčkovým výstřihem a malým průstřihem na břiše. Overaly vybírejte z lehkých materiálů a zvolte k nim doplňky v podobě výrazného náhrdelníku, slaměné kabelky a klobouku.

4. Bohémské kimono

Vzdušné kimono je univerzální kousek, který můžete přehodit téměř přes cokoliv. U vody vám poslouží jako skvělý přehoz přes plavky, během chladnějších letních večerů ho lze nosit přes šaty nebo jednoduché tílko a šortky. Pořiďte si kimono s propracovanými vzory nebo jemnou výšivkou, a vneste do svého šatníku nádech bohémského stylu. V naší nabídce aktuálně najdete boho kimono v bílém a černém provedení.

plážové kimono Desigual Flower Clara
plážové kimono Desigual Flower Clara

5. Prostorná kabelka přes rameno

Pořiďte si kabelku přes rameno ve světlých letních barvách, do které se vejdou veškeré letní nezbytnosti, od opalovacího krému a knihy, až po láhev s vodou. Vyberte si kabelku z odolného materiálu jako je plátno nebo koženka. Výrazné pastelové odstíny jako korálová, tyrkysová nebo žlutá dodají každému outfitu neodolatelný šmrnc.

A pokud hledáte univerzálnější kousek, zvolte krásnou hnědou kabelku s děrovanými detaily a velkou béžovou kapsou.

6. Slušivé mini sukně

Mini sukně jsou skvělou volbou na horké letní období. Pokud jste sportovní typ, zvažte elastické nebo sportovní minisukně, které vám poskytnou větší pohodlí a pohyblivost. Na večer nebo jiné formálnější události se hodí elegantní minisukně s jednoduchým střihem a decentními detaily. Kromě toho v naší kolekci najdete také mini sukně s barevným abstraktním potiskem, a barevné denimové sukně s praktickými kapsami na přední straně. Ty stačí doplnit  jednoduchým topem, sandály a malou kabelkou přes rameno.

7. Kalhoty se širokými nohavicemi

V létě vyměňte klasické jeansy za vzdušné kalhoty se širokými nohavicemi. Tento typ kalhot je mnohem pohodlnější a v kombinaci s halenkou nebo klasickou košilí vykouzlí ideální outfit na všechny formální příležitosti.

Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *