Jak nosit jeansovou sukni

Jeansové sukně jsou univerzálním a nadčasovým kouskem, který můžete nosit na spoustu způsobů. Od ležérních víkendových outfitů až po formálnější příležitosti. V tomto článku se podíváme na střihy jeansových sukní, a na to, jak je nosit.

Jeansové sukně byly populární již v 60. letech a vznikly přetvořením starých jeansů. Je to jeden z mála módních kousků, který z módy jen tak nevyjde, a který můžete nosit po celý rok. Jeansové sukně mohou být skvělou udržitelnou volbou, pokud zvolíte vintage nebo recyklované kousky.

Klíčem k tomu správnému outfitu je nakombinovat ho tak, aby odpovídal vašemu osobnímu stylu a příležitosti, ke které ho budete oblékat.

Střihy jeansových sukní & jak je nosit

Áčková sukně

Tento klasický střih se mírně rozšiřuje od pasu, což vytváří lichotivou siluetu pro většinu typů postav. Áčková sukně je univerzální a lze ji nosit jak na neformální, tak i na poloformální příležitosti.

Pro elegantní vzhled si k sukni oblékněte halenku nebo přiléhavý top / rolák. Do kanceláře nebo na neformální večeři si k outfitu obujte kotníkové boty nebo baleríny. Pro uvolněnější vzhled zvolte tričko s potiskem a tenisky.

Mini sukně

Mini sukně jsou tento sezonu velmi populární. Je to skvělá volba pro ženy, které chtějí ukázat nohy. Pro dosažení vybalancovaného outftitu k sukni oblékněte volnější top, oversized svetr nebo košili. Na nohy obujte sandály nebo bílé tenisky a celkový outfit oživte výrazným náhrdelníkem.

Přiléhavá sukně

Přiléhavý střih sukně působí formálněji a je ideální do práce nebo na večer. Jeansové “pencil” sukně obepínají tělo a krásně se hodí ke strukturovaným vrškům a sakům.

Jeansovou přiléhavou sukni kombinujte s bílou košilí nebo volnějsím svetříkem pro sofistikovaný, pracovní outfit. Přidejte lodičky a elegantní kabelku pro dosažení dokonalému vzhledu. Toužíte-li po méně formálním výsledku, oblékněte k sukni volnou halenku nebo tričko a na nohy baleríny.

Maxi sukně

Jeansová maxi sukně má bohémský nádech a lze ji nosit po celý rok. Tento střih je ideální volbou pro ženy, které vyhledávají uvolněný, pohodlný styl. Maxi sukni kombinujte s topem bez rukávů nebo krajkovou halenkou s bohémskými prvky. Pro zdůraznění pasu přidejte širší pásek, k tomu obujte espadrilky nebo kotníkové boty. Finální outfit podtrhněte vrstvenými náramky nebo výrazným náhrdelníkem.

Kdy nosit jeansové sukně

Na neformální vycházky

Jeansová sukně je ideální na brunch, denní nákupy nebo rande.

Do práce

I když nemusí být jeansová sukně vhodná pro všechna pracoviště (např. pro ty, které pracují v bance), do formálních pracovních prostředí se skvěle hodí “pencil” přiléhavá nebo áčková jeansová sukně. Spárujte ji s elegantní halenkou a sakem pro profesionálnější vzhled.

Na večer

Chystáte se na večerní akci? Zvolte mini nebo přiléhavou sukni a oživte ji výrazným svrškem, lodičkami a nápadnými doplňky.

Na dovolenou

Jeansové sukně jsou skvělé na cestování, nabízejí pohodlnou a zároveň stylovou volbu pro objevování památek, pro nová dobrodružství nebo večery strávené u moře.

Ať už preferujete mini, midi nebo maxi délku, zvolte jeansovou sukni, která vyhovuje vašemu stylu. Důležité je, abyste se v ní cítila sebevědomě. Nebojte se experimentovat s různými styly.

Nosíte jeansové sukně? Jaký střih patří mezi vaše oblíbené?

Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *