10 tipů, jak využít letní slevy na maximum

Letní výprodeje jsou skvělá příležitost, jak obnovit svůj šatník novými kousky za zlomek ceny. Orientovat se ve všech slevách a velkém množství nabídek můžete být trochu náročné. Proto jsme pro vás připravili přehledný článek, ve kterém se dozvíte, jak využít letní slevy ve váš prospěch.

1. Naplánujte, co si chcete koupit

Než vyrazíte na nákupy, vytvořte si seznam všeho, co si chcete koupit. Nahlédněte do vašeho šatníku, proveďte revizi a sepište vše, co potřebujete. Toužíte po kapsulovém šatníku nebo posledních trendech? Nahlédněte do módních časopisů nebo na náš blog, kde najdete spoustu inspirace. Když budete mít představu o tom, co koupit, vyhnete se tak zbytečným a impulzivním nákupům. 

2. Stanovte si rozpočet

Je velmi snadné nechat se unést tím nepřeberným množstvím slev. Ještě předtím, než vytáhnete peněženku si stanovte, kolik jste ochotna za nové oblečení utratit, a držte se toho. Nákupy si tak užijete bez pocitu viny.

3. Přihlaste se k odběru newsletterů

Mnoho značek nabízí exkluzivní slevy a přednostní přístup k výprodejům pro odběratele newsletterů. Přihlaste se k jejich odebírání ještě před začátkem výprodejů, abyste byly v obraze a získaly ty nejlepší nabídky, ještě předtím, než se vyprodají.

4. Nakupujte online i v kamenných obchodech

Nakupovat z domova je sice pohodlné, ale nezapomínejte také na výhody návštěvy kamenných obchodů.

5. Sledujte oblíbené módní značky na sociálních sítích

Aby vám neunikly aktuální nabídky, sledujte své oblíbené značky na Instagramu a Facebooku, kde často oznamují bleskové výprodeje a exkluzivní nabídky.

6. Nakupujte mimo sezonu

Letní výprodeje jsou skvělou příležitostí k nákupu položek na příští sezonu. Právě v letních slevách většinou najdete také přechodné kousky včetně svetrů, bund, mikin a dalších klasik, které z módy jen tak nevyjdou.

7. Investujte do základních kousků

Výprodeje jsou skvělou příležitostí zainvestovat do kvalitních nadčasových kousků, které se jinak pohybují ve vyšší cenové hladině. Hledejte jeansy, bílé košile, malé černé šaty, klasický blejzr, jednoduchý svetr, bavlněná trička, koženkovou bundu a další. Tyto poklady se velmi snadno kombinují a vydrží vám několik let.

8. Nezapomeňte na doplňky

Doplňky jsou během výprodejů často přehlíženy, přitom dokážou vaše outfity skvěle vyšvihnout. Ve slevách hledejte kabelky, šperky, klobouky, sluneční brýle a šátky, které můžete využít na několik různých způsobů.

9. Vyzkoušejte nové módní značky

Období výprodejů je skvělým časem vyzkoušet nové značky, které mohou být jinak nad rámec vašeho rozpočtu. Za dostupnou cenu tak získáte kvalitní oblečení a rozšíříte tak svůj módní repertoár.

10. Nakupujte s přáteli

Nakupování s přáteli může být nejen zábavné, ale také užitečné. Mohou vám poskytnout objektivní názor na to, co vám sluší, a vy zase můžete udělat to samé pro ně. Navíc můžete společně sdílet slevové kódy a nabídky.

Využila jste letních výprodejů? Co jste si pořídila?

Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *