Dovolte, abychom vám představili novou kolekci Hero Hartig, která byla uvedena na trh 1. března. Kolekce vznikla ve spolupráci s americkým módním návrhářem Johnsonem Hartigem a oslavuje dekorativní prvky, odvážný styl a především punk! Jaké kousky si z této kolekce můžete pořídit vy?

Kdo je Johnson Hartig?

Johnson je spoluzakladatel a kreativní ředitel módní značky Libertine. Mezi příznivce jeho tvorby patří celebrity jako Anna Wintour, P. Diddy, Mick Jagger, Gwen Stefani, Beyonce nebo Brad Pitt. Na svém triku má také spolupráce se značkou Converse nebo Goyard.

Hartig je mistrem v sítotisku, výšivkách a dekoracích. Do svých výtvorů promítá prvky historie, umění, designu a módy. 

Spolupráce s Desigual: Více Desigual – Více Johnson Hartig

Cílem značky Desigual je inspirovat milovníky kreativity k odvážnosti, a to pomocí originálního a výrazného oblečení, ve kterém se v davu jen tak neztratíte. Stejný postoj zaujímá také Hartig. Jak značka Desigual, tak i Johnson Hartig totiž věří, že více barev a více vzorů znamená více zábavy.

V kolekci Hero Hartig najdete 25 kousků, z nichž každý je naprostý originál. Mezi největší hvězdy patří například černá nylonová bomber bunda, která kontrastuje s barevnými stuhami přišitými k výstřihu. Těšit se můžete také na výrazné barvy, vzory, nášivky a flitry nejen na oblečení, ale také na doplňcích a teniskách.

Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *