10 největších trendů nadcházejícího podzimu

Léto nás pomalu, ale jistě opouští a my se již brzy budeme halit do huňatých svetrů, pletených čepic a vlněných kabátů. Změna počasí si žádá obměnu šatníku, a pokud patříte mezi ty, které si ten podzim chtějí zpříjemnit nákupem několika nových kousků, pak vám možná přijde vhod tento článek. Dnes se totiž zaměříme na ty největší trendy nadcházejícího podzimu. 

Podzimní kolekce nás v obchodech hypnotizují již od druhé půlky srpna. Kdo by v době dlouhých slunečných dnů, nekonečných hodin strávených u vody a pojídáním zmrzliny myslel na zimu? Nikdo. Čas ale letí ukrutnou rychlostí, a právě teď nastala ta správná doba věnovat podzimním kolekcím pozornost. Světoví návrháři předvedli svá díla již před několika měsíci a ty nejvíce „nositelné“ trendy budete nyní potkávat na každém kroku. O kterých trendech je řeč?

1) Hnědá barva

Dalo by se říct, že hnědá je nová černá. Teplá, sytá, uklidňující. Sluší blondýnkách, zvýrazní zelené i oříškové oči, skvěle se kombinuje s ostatními barvami jako je červená nebo oranžová. Nosí se v odstínech mandlí, lískových oříšků nebo karamelu.

Hnědý svetr Desigual Tiger gold flame
Svetr Desigual Tiger

2) Barvy, které prozáří váš šatník

Tento podzim je ve znamení zářivých barev. Nás příjemně překvapila růžová, pistáciová, jasně oranžová, růžová a hořčicově žlutá. Velký comeback na přehlídková mola předvedla také sytě fialová. Pokud se na ni moc necítíte, můžete zvolit jemnější odstíny jako je šeříková nebo levandulová.

Svetr Desigual Ginger golden poppy
Svetr Desigual Ginger golden poppy

3) Zvířecí potisk

Je libo zebra, leopard, had nebo tygr? Všechny tyto vzory můžete mít na vašem oblečení a doplňcích již tento podzim. Nám se moc líbí skinny kalhoty se zvířecím potiskem. I přesto, že vypadají poněkud divoce, můžete je snadno kombinovat s jednoduchým černým topem. Rázem tak vykouzlíte jednoduchý, ale stylový outfit.

Kalhoty Desigual se zvířecím potiskem slim animal print
Kalhoty Desigual se zvířecím potiskem slim animal print

4) Květinový potisk

Květiny bychom očekávali spíše na jaře, ale díkybohu za ně! Letos se s nimi doslova roztrhl pytel. Objevují se především na halenkách nebo na šatech s tmavým podkladem. Jakmile vás začnou nudit jeansy, vyměňte je za šaty s květinovým potiskem a vysoké kozačky.

Halenka Desigual Lauren rosa mist
Halenka Desigual Lauren

5) Nápisy

V podzimní/zimní kolekci návrhářky Vivienne Westwood byla k vidění spousta sloganů a nápisů odkazujících na boj proti konzumu, změnám klimatu nebo politikům. Vy nemusíte vyjadřovat své názory veřejně, ale pokud vás tento styl zaujal, k dispozici máte spoustu jiných alternativ.

Svetr Desigual Fraternite navy
Svetr Desigual Fraternite

6) Jeansy do zvonu

Sedmdesátky jsou zpět a s nimi i jeansy do zvonu. Při jejich nákupu se ujistěte, že vám skvěle padnou v oblasti pasu a stehen. Pokud chcete vypadat opravdu stylově, obujte k nim boty na podpatku. S rovnými botami se bohužel moc nekamarádí, a to především pokud jste menšího vzrůstu.

Jeansy do zvonu Boho
Jeansy do zvonu Boho

7) Vrstvení pletenin

Trend, ve kterém vám nebude zima? Sem s ním! Bavíme se o svetrech a jejich vrstvení. Takže letos si klidně oblékněte svetr a přes něj přehoďte ještě jeden. Čím více vrstev, tím lépe.

Svetr Desigual Oslo chocolate
Svetr Desigual Oslo

8) Masivní obuv

Kromě obuvi se zvířecím potiskem nebo botami na platformě se budou tento podzim nosit i masivní biker boty. Jak je kombinovat, abyste vypadala stále jako žena? Oblékněte k nim jemné dívčí šaty v pastelových barvách, s krajkou nebo volány.

Boty Desigual Combat Robots negro
Boty Desigual Combat Robots

9) Flís

Legíny a flísová bunda, to byl v minulosti docela tradiční studentský outfit. Tuto sezonu vzaly flísové bundy přehlídková mola útokem. A s čím je nosit nyní? Šáhněte po hedvábném topu, vzdušné sukni nebo šatech.

Kabát Desigual Kale caramelo
Kabát Desigual Kale

10) Kabelky crossbody

Jedním z mnoha kabelkových trendů jsou crossbody kabelky. Jsou elegantní, praktické a dokáží krásně definovat vaši siluetu.

Kabelka Desigual Dark Amber Imperia camel
kabelka Desigual Dark Amber Imperia

Který z těchto trendů zaujal vás? Plánujete některými z nich oživit váš šatník nebo jim raději nepodléháte?

Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *