9 největších trendů tohoto podzimu

Zajímá vás, jaké trendy se objevily na přehlídkových molech pro podzim / zimu 2022? Snad vás potěší, když vám povíme, že se nejedná o žádnou výstřední extravaganci, ale spíše o krásné kousky, které si můžete obléknout kdykoliv a kamkoliv.

Stylové bombery, hřejivé pleteniny, nadčasový kostkovaný vzor, denim od hlavy až k patě. To vše a mnohem více najdete v aktuálních módních kolekcích. Ty nejteplejší dny tohoto roku již máme za sebou, je tedy nejvyšší čas na revizi šatníku.

Co se bude nosit na podzim 2022?

Bombery v leteckém stylu

Toužíte po nové bundě, která z módy jen tak nevyjde? Pořiďte si bundu v leteckém stylu, kterou využijete na ranní cestu na jógu, na víkendový oběd s kamarádkou nebo na večírek, ležérně přehozenou přes ramena. V naší kolekci najdete bundu z jemného umělého kožíšku v podzimních barvách nebo bundu ve výrazné žluté barvě s etnickým vyšívaným vzorem.

Barvy duhy

Chcete si během chmurného podzimního počasí zlepšit náladu? Oblékněte se do barev duhy! Mezi aktuální trendy patří například barva chartreuse, jejíž odstín bychom mohli popsat jako směs zelených jablek a neonových citronů. Své jméno získala díky podobnosti s francouzským barevným likérem a vy ji tento podzim budete potkávat nejen na oblečení, ale také na doplňcích.

Mezi další barvy, které oživí váš šatník patří sytě oranžová, královská modrá nebo třeba fuchsiově růžová.

Hřejivé úplety

Pleteniny jsou nezbytnou součástí každého podzimu a letošní sezonu v nich díky omezeným zdrojům tepla budeme trávit snad ještě více času. Nosit se budou svetry s netradičními vzory, které vypadají neodolatelně v kombinaci s jednoduchým denimem nebo sukní s kontrastním vzorem. Slušet vám budou také úpletové šaty nebo sukně.

Maxi délky jsou zpět

Poté, co jaru a létu dominovaly ultra mini délky, na podzim se na výsluní vrátily praktické maxi střihy. A to v podobě dlouhých kabátů, sukní a šatů.

Průhledné materiály

Tento podzim je oslavou ženských křivek, proto v kolekcích najdete kousky z průhledných a poloprůhledných materiálů, které dokonale obepnou vaši siluetu. Pokud se v příliš průhledném oblečení necítíte dvakrát nejlíp, zvolte šaty, které odhalí pouze vaše paže.

Výrazné kabelky

Preferujete barvy raději na doplňcích? Pak vás potěší nadcházející trend, kterým jsou kabelky ve výrazných barvách. Vyzkoušejte královskou modrou, fialovou nebo sytě oranžovou.

Kostkovaný vzor

Tento podzim se budou nosit také kostkované košile s nádechem 90. let v oversize střihu nebo uvázané na uzel. K nim už stačí obléknout jen kalhoty ve skinny střihu v modrých nebo tmavých odstínech.

Kostkovaným vzorům dominují převážně červené, černé, modré odstíny v kombinaci s bílou barvou. Kostku najdete také na šatech nebo kabátech.

Nadčasový denim

Podzim ovládl denimu, a nosit ho můžete bez obav od hlavy až k patě. Pořiďte si denimovou košili, jeansy, sukni nebo bundu zdobenou vyšívanými detaily a nášivkami. 

Multifunkční tašky

Nemůžete se ráno rozhodnout, zda si vzít kabelku nebo batoh? Pak vás potěšíme následujícím trendem, díky kterému můžete mít obojí.

V naší kolekci najdete krásné tašky a batohy s několika úchyty pro přenášení v ruce, jako crossbody nebo na ramenou jako batoh.

Který z výše uvedených trendů vás nejvíce zaujal?

Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *