Letní outfity: Co si obléknout pro různé příležitosti_

Teplého letního počasí si budeme užívat už jen pár týdnů, je tedy na čase pořádně vyvětrat naše oblíbené kousky, ještě předtím, než je opět zazimujeme na několik dlouhých měsíců na dno skříně. Čekají vás poslední letní grilovačky, svatby nebo večírky? Poradíme vám, co na sebe!

1. Zahradní party

Zahradní party formálnějšího rázu si žádá vzdušné šaty nebo overaly a k nim páskové sandály nebo boty na klínku. Slušet vám budou květinové vzory hrající všemi barvami doplněné o malé elegantní psaníčko.

Večery bývají chladnější, nezapomeňte si vzít také blejzr nebo velký lehký šátek, který si v pozdních hodinách můžete přehodit přes rameno. Nebojte se kombinovat vzory – k výše uvedeným květinovým šatům budou překvapivě vypadat skvěle také šály s puntíky nebo proužky. Více o kombinování vzorů najdete v našem starším článku: Jak kombinovat vzory jako profík

2. Party u bazénu

K bazénu uvítáte bavlněné nebo lněné šaty volnějšího střihu, které využijete také jako přehoz přes plavky. Outfit můžete doplnit slaměným kloboukem, výrazným náhrdelníkem a proutěnou kabelkou, která je i toto léto velmi trendy.

Nejste šatový typ? Oblékněte si namísto horního topu jednodílné plavky. V naší kolekci najdete barevné jednodílné plavky bez ramínek s krásným tropickým potiskem. K těm stačí obléknout už jen volnější šortky nebo kalhoty se širokými nohavicemi a vysokým pasem.

3. Grilovačka s přáteli

Zde uspějete se svými oblíbenými ležérními kousky. Na této události se nechcete stresovat tím, kolik grilovaných dobrot sníte, proto volte oblečení, které vás nebude stahovat v pase. Za nás jsou ideální pohodlné tenisky nebo páskové sandálky, denimové šortky, oversized košile nebo tričko s potiskem. A až se večer ochladí, přijde vám vhod měkoučká mikina nebo denimová bunda.

4. Hudební festival

Na festivalu budete celý den na nohou, proto se vám bude hodit pohodlný outfit, ve kterém se budete cítit dobře. Zvolte boty bez podpatku, crossbody kabelku, abyste měla volné ruce a k tomu šaty dle vašeho gusta.

Máte ráda ženský rafinovaný styl? Pak pro vás budou ideální přiléhavé šaty se sexy průstřihy. Milovnice extra pohodlí zase potěší delší tričkové šaty s potiskem nebo košilové šaty s textilním páskem.

5. Svatba

Obdržela jste pozvánku na svatbu a nemůžete se rozhodnout, co na sebe? To vše záleží na stylu svatby a na tom, zda si nevěsta se ženichem přejí, aby byli svatebčané oblečeni do stejných barev.

Klasickým šatům pro svatebčanky se raději vyhněte, většinou bývají ušité z tuhého umělého polyesteru, ve kterém vám v letních měsících příjemně nebude. Zvolte raději bavlnu, viskózu nebo satén. Kromě klasických šatů si můžete obléknout také elegantní overal nebo kalhotový kostým.

A co na nohy? Eleganci podtrhnou sandály s tenkými pásky, výšku podpatku volte dle svého uvážení.

6. Pracovní příležitosti

Chystáte se na služební cestu, konferenci nebo večeři s klienty a venku je nesnesitelné vedro? Během těchto příležitostí chcete vypadat stylově, ale zároveň profesionálně. Volte jednoduché nadčasové kousky v neutrálních či jemných pastelových barvách.

Skvělou volbou jsou šaty nebo sukně áčkového střihu, délky ke kolenům nebo pod kolena a halenky oživené decentními volány nebo jemným květinovým potiskem.  

Co si ráda oblékáte na výše uvedené události vy?

Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *