Jarní bundy: Jakou si pořídit do svého šatníku?

Je duben a největší módní nezbytností je jarní bunda. Tuto sezonu vás v módních kolekcích čekají prošívané, koženkové nebo oversized bundy. Jak si vybrat tu správnou přesně pro váš styl?

Velkým hitem tohoto roku je vrstvení a jarní bundy jsou k tomu ideální. Během jarních měsíců nás provází chladná rána, což tomuto trendu skvěle nahrává. Pro vás to je skvělá příležitost obléknout si pod jarní bundu blejzr, košili, tričko nebo lehký svetřík, přesně dle vašeho stylu a potřeb.

Stále si nejste jistá, jakou jarní bundu pořídit? Máme pro vás několik tipů:

Denimová bunda s potiskem nebo výšivkou

Nadčasovou denimovou bundu ve svém šatníku s největší pravděpodobností již máte. Nikdy však není na škodu mít vedle jednoduché modré klasiky také kousek s originálními detaily. V naší kolekci najdete denimové bundy s potiskem Mickey Mouse, barevnými květinovými výšivkami, kapucí, ozdobnými cvočky nebo třásněmi.

Pohodlná prošívaná vesta v oversized střihu

Praktické a všestranné prošívané vesty tuto sezonu nahradily ty s umělou kožešinou. Oversized střih vás nebaví a navíc máte pocit, že nedá vyniknout vaší postavě? Noste ji rozepnutou a nechte tak vyniknout ostatním kouskům.

Prošívané vesty se nosí dlouhé, v délce do pasu nebo ve zkrácené „crop“ délce. Kombinovat ji můžete s tepláky, jeansy do zvonu, elegantními kalhotami nebo sukní.

Prošívaná bunda

Nejen vesty, ale i prošívané bundy jsou in! Nosí se do pasu a hodí se jak ke sportovním kalhotám, tak k přiléhavým šatům. Mezi oblíbené barvy patří khaki, béžová, ale bát se nemusíte ani sněhově bílé s barevným potiskem.

Košilová bunda

Tento trend se objevil před více jak dvěma lety a jeho popularita stále roste.  Mezi nejoblíbenější vzor košilových bund patří kostka, ale pokud preferujete jednodušší styl – zvolte bundu jednobarevnou – khaki, béžovou nebo hnědou. Milujete divočejší styl? Pořiďte si košilovou bundu s barevným květinovým potiskem. Díky její barevnosti ji můžete kombinovat s kousky různých barev.

Klasická biker bunda

Klasické křiváky letos doplňují také bundy s rovným zipem. Kromě nadčasové černé vám budou slušet také barvy v zemitých odstínech, vsaďte na oranžovou, béžovou nebo hnědou. Na rozdíl od černé nepůsobí tak přísně a vypadají skvěle v kombinaci s bílými jeansy nebo světlou sukní.

Blejzr v netradičním designu

Černé sako je klasika. Co ale říkáte na barevný kostkovaný blejzr a nášivkami? K tomu nepotřebujete už nic jiného než modré jeansy, bílé tričko a tenisky. Zkombinovat ho však můžete také s kraťasy z naší kolekce. Dalším tipem, který pro vás máme je sako z tzv. dvojího materiálu, kde spodní část tvoří oblíbený denim.

Bunda ve zkrácené délce

Prošívané, denimové, koženkové nebo semišové. Nezáleží na tom z jakého materiálu jsou, podstatná je jejich délka. Ta možná nevyhovuje úplně všem, protože i na jaře vám může záda ofouknout studený vzduch.

Ke krátké bundě proto doporučujeme úpletové šaty, kalhoty nebo sukni s vysokým pasem. Náš tip: pořiďte si o číslo větší velikost, dosáhnete tak stylového oversized střihu, a navíc během chladnějších dnů pod bundu bez problémů obléknete váš oblíbený rolák nebo svetr.

bunda Desigual Ice

A jakou bundu nosíte na jaře vy? Dejte nám vědět, který kousek patří mezi vaše oblíbence.

Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *