Módní tipy pro plnoštíhlé ženy

Máte plnější tvary a pravidelně bojujete s tím, jaké oblečení si pořídit? Nezapomeňte na to, že každá žena je krásná, ať má jakoukoliv velikost. Móda by měla sloužit k tomu, aby zvýraznila vaše přednosti a dodala vám sebevědomí. Pokud jste plnoštíhlá a hledáte tipy, jak se oblékat stylově a pohodlně, máme pro vás několik praktických rad.

Správný střih je základ

Základním pravidlem je pořídit si oblečení, které vám dobře sedne. Vyhněte se příliš těsným nebo příliš volným kouskům. Velké objemné tuniky vám přidají kila navíc, obzvlášť pokud máte objemnější hrudník. Zvolte střihy, které zdůrazní vaše křivky a poskytnou dostatek pohodlí.

Skvělou volbou jsou zavinovací šaty, ty zvýrazní váš pas, a vytvoří elegantní siluetu. Sexy postavu vám vykouzlí také asymetrické střihy, které odvedou pozornost od problémových partií.

Náš tip: Trendy top s jedním rukávem, asymetrickým výstřihem a špetkou barev. Na léto si zamilujete černé midi šaty s barevným potiskem, tenkými ramínky a zavazováním v pase.

Oblékněte se do barev a vzorů

Módním světem koluje mylná informace o tom, že černá je jediná barva, která zeštíhluje. Dovolíme si s tím nesouhlasit. I jiné tmavé odstíny jako námořnická modrá, smaragdově zelená nebo vínová mohou vypadat skvěle na plnoštíhlých ženách.

Do svého šatníků můžete bez obav začlenit také vzory, stačí je správně zvolit. Svislé pruhy mohou opticky prodloužit vaši postavu, zatímco jemné květinové vzory nebo geometrické tvary mohou přidat na zajímavosti. Vyvarujte se vodorovným pruhům a obrovským křiklavým vzorům.

Náš tip: Dlouhé vzdušné šaty s jemným geometrickým vzorem uvítáte především v horkém letním počasí. Slušet vám bude také halenka v tlumených odstínech s jemnými květinami.

Volte šaty a sukně

Pokud jste hrdou majitelkou plnoštíhlé postavy, pak vám budou nejvíce slušet sukně a šaty. Jak jsme zmiňovali výše – šaty volte zavinovací, ale také ty s áčkovým střihem nebo košilové s páskem. Délka sukně by měla být ideálně ke kolenům a vůbec se nebojte vysokého pasu. Top zastrčte dovnitř sukně a nezapomeňte na pásek, který zvýrazní pas a krásně rozdělí vaši postavu.

Náš tip: Denimové sukně jsou tuto sezonu velkým hitem. Pořiďte si tmavě modrou sukni se svislými detaily a rozparkem na zadní straně. Váš šatník oživí také áčkové šaty se svislými proužky a lehce nabíranými rukávy.

A jaké nosit kalhoty?

Sukně a šaty nejsou váš šálek kávy? Kalhot se vzdávat nemusíte, jen se zaměřte na jejich správný výběr. Jeansy volte v tmavších odstínech, rovného nebo uplého střihu. Světlé a vyšisované jeansy mají tendenci přidávat kila navíc. Délku volte ke kotníkům a vyvarujte se ¾ kalhotám a kraťasům. Ty nohy opticky zkracují a rozšiřují.

Náš tip: Tmavě modré jeansy nemusí být nudné. V naší kolekce najdete jeansy s jemnou květinovou výšivkou v pase, které nabízíme až do velikosti 44. Maximální pohodlí vám poskytnou také klasické černé kalhoty s lehce rozšířenými nohavicemi, svislými puky pro prodloužení postavy a mašlí v pase pro celkové oživení outfitu.

Nezapomeňte na sebevědomí

Ze všeho nejdůležitější však je, abyste se ve svém oblečení cítila dobře a sebevědomě. Móda pro plnoštíhlé ženy není o skrývání svých křivek, ale o vaší jedinečnosti a radosti z oblékání. Vyberte si kousky, které vám dělají radost. Pamatujte, že krása vychází zevnitř, a když se cítíte dobře, vyzařuje to i navenek.

Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *