Jarní šaty- Nechte se inspirovat aktuálními trendy

Jaké šaty jsou tuto sezonu trendy? Na jaře 2024 se nosí jednoduché a nadčasové kousky, které vynosíte k různým příležitostem. Košilové, bílé nebo pouzdrové šaty v šatníku už možná máte, pokud ale potřebuje trochu inspirace pro nákup nových kousků, najdete ji právě v tomto článku.

Košilové šaty

Košilové šaty jsou vyrobené z lehkých a vzdušných materiálů, jako je bavlna nebo viskóza, což z nich dělá pohodlný a ideální kousek na jarní a letní měsíce. Košilové šaty jsou oblíbené pro svou univerzálnost a nadčasovost. Pomocí vhodných doplňků s nimi jednoduše vytvoříte nejen elegantní outfit do práce, ale také ležérní look na sobotní grilovačku s rodinou.

Pořiďte si modré midi šaty se zvlněnými lemy, jemnými proužky a krátkými balonovými rukávy. Perfektním kouskem nejen na dovolenou k moři budou zase bílé košilové šaty s jemnou výšivkou a zdobením na rukávech.

Šaty v bohémském stylu

Vzdušné šaty v bohémském stylu odkazují na éru hippies a jsou charakteristické svými etnickými motivy a prvky jako jsou volány, květinové vzory a volné asymetrické střihy. Šaty v boho stylu jsou perfektní volbou na dovolenou k moři, na festivaly, ale také na běžné nošení například do města.

Jaké kousky zaujaly nás? Určitě to budou dlouhé bílo-béžové šaty s véčkovým výstřihem a boho výšivkou s jemnými průstřihy v pase. Dále také vzdušné dlouhé šaty a potiskem v jemných barvách, se špagetovými ramínky a hlubším výstřihem. K těmto kouskům stačí už jen malá kabelka a páskové sandálky. Pro případ, že by se ochladilo nezapomeňte také denimovou bundu.

Pouzdrové šaty

Pouzdrové šaty jsou sofistikované, opticky prodlouží postavu a vytvoří elegantní siluetu. Jsou vhodné pro různé příležitosti od pracovních setkání až po večerní záležitosti. Tyto šaty poskytují spoustu prostoru pro experimentování. Klasický look vytvoříte jednoduše kombinací perlového náhrdelníku a lodičkami na podpatku, nebo naopak rebelský styl s koženkovou bundou a kotníčkovými botami. Nevíte, které pouzdrové šaty zvolit? Za nás vedou bílé šaty v midi délce s potiskem orchidejí a krátké šaty s originálním potiskem krajiny.

Šaty áčkového střihu

Šaty áčkového střihu jsou skvělou volby pro ženy všech typů postav. Tento střih totiž zdůrazní vaše přirozené křivky a poskyne maximální pohodlí. V naší aktuální kolekci Jaro – Léto 2024 najdete áčkové šaty, se kterými uděláte parádu také na svatbě a dalších společenských událostech.

Podívejte se na světle modré midi šaty s decentní výšivkou na rukávech a na hrudi. Pracujete-li v klasickém kancelářském prostředí, pak určitě uvítáte černé šaty s krátkými rukávy, délkou ke kolenům a kontrastními květinami.

Bílé šaty

Velkým trendem této sezony jsou bílé šaty, které symbolizují čistotu a začátek nového období. Do vašeho šatníku vnesou eleganci a lehkost. Bílá barva je lichotivá a jedním z nejzajímavějších aspektů je její schopnost odrážet světlo a zvýraznit tak pokožku.

Bílá se navíc snadno kombinuje s různými doplňky a obuví, takže vám dává prostor být kreativní a vytvořit tak spoustu různých outfitů, ať už na svatbu, zahradní party nebo na odpolední setkání s kamarádkou.

Milujete jednoduchý styl? Pak si zamilujete přiléhavé bílé šaty ke kolenům z naší aktuální kolekce. V té najdete také midi šaty s krajkou a dlouhými rukávy, které jsou ideální volbou na velmi speciální události.

Jaké jsou další módní trendy této sezony? Nechte se inspirovat v následujícím článku: Jarní módní trendy roku 2024

Sdílet

2 thoughts on “JARNÍ ŠATY 2024: NECHTE SE INSPIROVAT AKTUÁLNÍMI TRENDY”

  1. Šaty krásné, tipy na nošení též, jen moje postava je nesednoucí do nich. Ach jo.
    Děkuji a zdravim všechny věrné Desigualky.
    Mirka

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *