5 inspirativních outfitů na babí léto

Tropické letní teploty jsou již minulostí a nám zbývá posledních pár týdnů na to, abychom vyvětrali naše oblíbené letní kousky. Avšak pouze šaty a otevřená obuv nám stačit nebudou. Jaké zvolit outfity na jedno z nejkrásnějších období roku?

Chladná rána a večery střídají teplé a slunečné dny s občasnými přeháňkami. Toto počasí nemůže v září překvapit nikoho, avšak co se oblékání týče, většinou nám je buď horko, nebo zima. V tomto článku pro vás máme několik tipů na to, jak se obléknout, aby vám bylo vždy tak akorát, a vy vypadala vždy maximálně šik.

Mějte vždy vrstvu navíc

Babí léto je velmi nepředvídatelné a štěstí přeje připraveným. Pokud víte, že budete venku celý den, mějte u sebe vždy svrchní vrstvu navíc, a to v podobě lehké bundy, ponča, vesty nebo svetru.

Pončo v oversized střihu můžete jednoduše přehodit přes tričko nebo mikinu a ty s kapucí vás zachrání před případným deštěm.

Září je navíc to správné období pro nákup nové bundy. Koženkové bundy jsou velkým trendem každé sezony, takže s jejím nákupem nemůžete šlápnout vedle. V naší kolekci najdete klasické černé, které si můžete s klidem obléknout na společenskou událost, do baru s přáteli nebo na nákup. Pro ty odvážnější máme v nabídce také koženkové bundy s kožešinovými rukávy nebo zvířecími vzory.

Slušet vám bude také klasika v podobě modré denimové bundy. Kromě modré můžete vybírat také z černé nebo delší růžové, která vám vždy zvedne náladu.

U svetrů volte delší oversized kardigany, které vás zahřejí při náhlém poklesu teplot. Naší volbou je jednoznačně světle šedý kardigan s černým abstraktním vzorem, velkými knoflíky a příměsí vlny.

Pokud preferujete tenčí klasické svetry, i zde máte z čeho vybírat. Svetřík s véčkovým nebo kulatým výstřihem a originálním barevným provedením zaujme na první pohled.

Outfit 01 & 02

Koupit outfit

Černé šaty

Žlutá bunda

Květované šaty

Červená kabelka

Barevné pončo

Kotníkové boty

Stylové doplňky a pevná obuv

S nástupem babího léta je na čase vyměnit slaměné kabelky za ty koženkové, nikdy nic nezkazíte barevnou paletou v přírodních odstínech – od bílé a béžové až po odstíny šedé a černou. Důležitá je také velikost – vejít by se do ní měl minimálně deštník.

Ženy, které preferují batohy si mohou vybrat z velké nabídky elegantních kousků různých barev s rozmanitými ozdobami a přívěsky. V naší kolekci máme něco i pro sportovní povahy, a to batohy se spoustou kapes a úchyty na přednášení v ruce, které jsou ideální také na kolo.

Vzhledem k teplotním výkyvům vám bude příjemněji v uzavřené obuvi než v sandálech. Rozšířit obsah svého botníku můžete o trendy tenisky, které se dnes nosí k elegantním kostýmkům nebo šatům. V naší kolekci najdete kromě bílé klasiky také pohodlné tenisky na platformě v různých barevných provedeních.

Outfit 03 & 04

Koupit outfit

Černobílý top

Sportovní batoh

Černobílá taška

Bílé tenisky

Oranžové šaty

Jeansová sukně

Jeansová bunda

Ideální počasí na kombinování letních i zimních kousků

Využijte tohoto krásného období ke kombinování všeho, co vás napadne. Oblékněte si oversized svetr a k němu vaši oblíbenou sukni, aniž byste se musela trápit se silonkami. Další volbou mohou být dlouhé romantické šaty s křivákem nebo delším kardiganem.

Outfit 05

Koupit outfit

Zelené šaty

Černobílý kardigan

Černá kabelka přes rameno

Červená peněženka

Stříbrný náhrdelník

Jak se během babího léta oblékáte vy? Jaká je vaše nejoblíbenější kombinace?

Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *