Nejkrásnější letní šaty tohoto roku

Letní období se nám podle meteorologického kalendáře pomalu blíží ke konci. My ale věříme v to, že se ještě dočkáme krásného babího léta a letní šaty nadobro odložíme až na konci září. Pokud uvažujete o nákupu posledních letních kousků, máme pro vás inspiraci v podobě těch nejkrásnějších a nejstylovějších šatů roku 2023.

Šaty patří mezi oblíbené kousky snad každé ženy, usnadňují nám každodenní rozhodování o tom, co na sebe. Co je při výběru letních šatů opravdu důležité? Za nás to je určitě jejich univerzálnost, jejich transformaci z denního outfitu do toho večerního byste měla zvládnout pomocí jednoho nebo dvou doplňků během několika vteřin.

Letní šaty by vás měly také „zchladit“ před slunečními paprsky, proto si syntetické tkaniny, které jsou zárukou propocených zad nechte raději na podzim a v létě volte ideálně bavlnu a len.

Které letní šaty nesmí chybět ve vašem šatníku?

Nadčasové bílé šaty

Nejlepší barva na léto? Za nás jednoznačně bílá. Nebude vám v ní takové horko jako v černé, a navíc v ní krásně vynikne vaše opálení. Sázkou na jistotu jsou bavlněné šaty na špagetová ramínka s krajkovými detaily nebo pouzdrové šaty ke kolenům a korzetovým topem.

Romantické maxi šaty

Pod pojmem romantické šaty si můžeme představit volány, jemný květinový potisk nebo průsvitnou šifonovou látku. Romantika ze světa módy jen tak nezmizí, proto je investice do jednoho z níže uvedených kousků sázkou na jistotu.

Pořiďte si vzdušné maxi šaty s potiskem květin, papoušků a moderními průstřihy po stranách nebo vypasované šaty se širokými ramínky a velkými květy ve výrazných barvách.

Košilové šaty pro ženy v každém věku

Košilové šaty milujeme pro jejich sportovně elegantní styl. Nosit je můžete přepásané, s kalhotami, na volno nebo navrstvené. Až se venku ochladí, stačí k nim obout kotníkové boty a přehodit přes ně delší svetr nebo blejzr.

V naší kolekci najdete krátké košilové šaty s nabíranými rukávy a potiskem slunečnic od Christiana Lacroix nebo dlouhé s rozparkem, nabíraným pasem a náprsní kapsičkou.

Šaty s odhalenými rameny pro extra šmrnc

V šatech s odhalenými rameny se nejen krásně opálíte, ale navíc budete působit něžně a žensky. Možná vás potěší, že tento střih sluší i ženám s plnými tvary.

Pro ženy, které toho raději ukazují méně, než více, máme v naší kolekci květované šaty se slušivým výstřihem a stojáčkem. Šaty s asymetrickými ramínky kolem krku a potiskem palmových stromů zase uvítají ženy, které rády zkouší nové originální střihy.

Šaty s nabíranými rukávy

Na balonové rukávy ve stylu 80. let se můžete těšit také v podzimních kolekcích. Podobný styl milovala hlavně princezna Diana a od té doby se tento trend neustále vrací.

Skvělým kouskem nejen na babí léto jsou vzdušné maxi šaty v univerzální černé s bílým potiskem a nabíraným pasem pro zvýraznění siluety. Milovnice černobílé si přijdou na své v midi šatech s přiléhavým topem a jemným květinovým potiskem. K těmto kouskům můžete bez obav obout jak sportovní tenisky, tak i baleríny nebo černé kotníkové boty.

Šaty v safari stylu

Milujete zvířecí a tropické vzory v neutrálních a zemitých barvách? Pak ve vašem šatníku nesmí chybět letní šaty v safari stylu. Zvolíte raději dlouhé vrstvené šaty na ramínka nebo šaty z lehkého materiálu s postranním rozparkem a dlouhými rukávy?

Jaké šaty nosíte v létě nejraději vy?

Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *