Inspirace- 5 kousků z aktuální kolekce podzim:zima, které musíte mít

Chcete si udělat radost nebo jen hledáte něco, co oživí váš stávající šatník? V tomto článku vám přinášíme špetku inspirace v podobě pěti kousků z kolekce Desigual podzim/zima, do kterých stojí za to investovat.

Prošívaná bunda: Nejen pro milovnice sportovně-elegantního stylu

Prošívané bundy už dávno nepatří pouze na sjezdovky. Posledních několik let se pravidelně objevují na přehlídkových molech a oblíbily si je i celebrity jako Rihanna nebo Naomi Campbell.

Můžete se spolehnout na to, že vás zahřejí a s klidem je můžete nosit i do města, stačí jen když vyměníte bundu s kapucí za bundu s kožíškem, která je více elegantní.

Při výběru se nebojte sáhnout po barevnějších kouscích – růžové, zelené, červené nebo žluté. Slušet vám však bude také klasika v černé nebo béžové, a pokud hledáte něco trochu jiného – zkuste bundu ve zlatém nebo modrém metalickém odstínu.

Prošívané bundy se nosí v různých délkách. Od těch velmi krátkých, ke kterým vypadají skvěle kalhoty do zvonu, až po ty s délkou k bokům, kterým budou zase slušet kalhoty rovného přiléhavějšího střihu.

Barevný originál z kolekce Desigual x Maria Escoté

María Escoté je jednou z nejuznávanějších španělských návrhářek a její kolekce, která vznikla ve spolupráci s Desigual je nabitá barevnými, rebelskými a unikátními kousky.

Pokud ráda vybočujete z davu, nebo jen hledáte něco, čím oživíte svůj šatník v klasickém stylu, pak jste na správném místě.

V oblečení Marie Escoté, které je inspirováno punkem a technem se budete cítit jako na tanečním parketu na konci 90. let.

Kousky z této kolekce můžete snadno kombinovat s černou sukní, kalhotami nebo bundou. Nenechte si ujít barevný svetr s černými proužky, rolákovým límcem a rozšířenými rukávy, dlouhé barevné šaty, ve kterých zazáříte na vánočním večírku nebo oversized mikinu s kapucí, ve které se budete cítit jako v bavlnce.

Průhledná halenka nebo šaty: Vyzdvihněte svou ženskost

Průhledné materiály patří mezi velké trendy tohoto roku. Budete v nich působit jemně, étericky a velmi žensky. Nemusíte odhalovat příliš, stačí si vybrat něco decentního, například krátké černé šaty s barevnými prvky na rukávech a poloprůhledným horním dílem.

Hledáte-li něco do divadla, ke štědrovečerní večeři nebo na silvestrovskou oslavu, pak nemůžete šlápnout vedle s černým přiléhavým topem s průhlednými rukávy a jemnými aplikacemi.

Pohodlná mikina s uměleckým designem

Možná pro vás mikina představuje pouze „oblečení na doma“, vězte ale že tento pohodlný kousek dokáže udělat spoustu parády i za dveřmi vašeho domu. Pro méně sportovní look volte mikinu bez kapuce a bez zapínání na zip.

Skvělou volbou jsou jednobarevné kousky. My si zamilovali béžovou mikinu doplněnou o jednoduchý plisovaný pruh. Radost vám udělá také mikina s potiskem umělecké postavy od Javiera Mariscala.

Pokud se bez kapuce neobejdete, nevadí. V naší aktuální kolekci najdete krásné oversized mikiny s barevným potiskem květin a kapucí se šňůrkou na stažení. Pro zachování elegantního vzhledu ji noste s kabátem s klopami, koženkovým křivákem nebo bundou ve stylu bomber.

Nadčasový batoh do práce i do města

Hledáte něco mezi kabelkou a batohem? Máme pro vás celou řadu nadčasových batůžků, které snadno vynosíte také ke společenské sukni a blejzru. V jednoduchosti je krása, a to samé platí také pro černý batoh Half Logo Chester nebo oranžovo-červený batoh s geometrickými motivy, který můžete nosit také v ruce.

Který z výše uvedených kousků vás nejvíce zaujal?

Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *