Za necelé dva týdny tu máme Štědrý den. Pokud ještě nemáte nakoupeno pod stromeček pro vaše maminky, babičky, kamarádky, tety nebo sestry, nezoufejte. Připravili jsme pro vás seznam dárků, které je zaručeně potěší.

Vánoční šílenství je v plném proudu. Období popíjení svařeného vína na vánočních trzích, pečení cukroví a vůně jehličí. Do toho obchody praskající ve švech a váš nekonečný seznam úkolů, které musíte stihnout ještě předtím, než nastane ten dlouho očekávaný den.

Zpomalte a udělejte si hezký večer. Zapalte svíčky, zaposlouchejte se do vánočních koled a pusťte se do nakupování dárků z pohodlí vašeho domova. V našem e-shopu můžete objednávat zboží až do 19.12. (dopravce GLS a DPD), s doručením do Štědrého dne. Detailnější informace o termínech doručení vánočních nákupů najdete na našem webu.

PENĚŽENKA COOPER REVERSIBLE

S touto podélnou peněženkou se nemusíte bát, že se netrefíte do vkusu obdarované. Peněženka je totiž oboustranná, z jedné strany bílá, z druhé strany černá. O jedinečnost se postará decentní barevný potisk. Do peněženky se vejdou veškeré nezbytnosti včetně bankovek, mincí, karet, účtenek nebo dokladů. Navíc má delší poutko, díky kterému ho může obdarovaná nosit i v ruce.

ŠÁTEK RED COPENHA

Luxusní šátek od světového módního návrháře za přijatelnou cenu? S tímto dárkem nemůžete šlápnout vedle. Šátek navrhl ve spolupráci s Desigual mistr francouzského módního průmyslu – Christian Lacroix. Barevné květy na černém podkladu rozzáří každý outfit, ale zároveň působí velmi decentně a elegantně.  

KABELKA SOFT BANDANA

Sázkou na jistotu je jednoduchá kabelka. Je přece všeobecně známo, že kabelek není v šatníku ženy nikdy dost. Vybrali jsme tento menší kousek, který potěší ženy různých věkových kategorií. Díky jemným detailům a dlouhému odnímatelnému popruhu se hodí k různým příležitostem. Na schůzku, do divadla, na večírek, na pochůzky do města. Fantazii se meze nekladou.

BATOH MONKIES BAZA

Váháte mezi kabelkou a batohem? Zvolte tento výrazný červený batoh, který lze nosit na zádech nebo v ruce, a to díky dvěma kratším úchytům. Jedná se o originální a praktický doplněk, který je tím ideálním dárkem pro dámy s vytříbeným vkusem. Kromě dvou velkých kapes se zapínáním na zip skrývá uvnitř i jednu menší kapsičku.

SVETR LIBERTE

Jaký dárek potěší v tomto zimním období víc než ten, který zahřeje? Proto jsme přesvědčeni o tom, že tento pletený svetr v krásné fuchsiové barvě s příměsí vlny je tou správnou volbou. Na hrudi má ozdobný kontrastní nápis. Právě ty jsou tuto sezonu velmi trendy, objevily se totiž také v kolekcích několika světových návrhářů. Máte ve svém okolí někoho, kdo bedlivě sleduje módní trendy? S tímto svetrem vám zaručujeme 100% úspěšnost.

DÁRKOVÝ POUKAZ

Dárkový poukaz Desigual

Tápete? Nemůžete se rozhodnout? Usnadněte si to a pořiďte dárkový poukaz na libovolnou částku. Ten pak může obdarovaná žena využít na nákup zboží v našem e-shopu. Poukaz vám zašleme poštou nebo elektronicky jako PDF.

Jak jste na tom letos s nákupem vánočních dárků? Máte již vše poctivě nakoupené a zabalené? Nebo necháváte nákupy na poslední chvíli? Nakupujete raději online nebo vyrážíte do obchodních center?

Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *