Desigual sleva 20% při koupi 2 a více produktů

Venku se pořádně ochladilo, takže je na čase doplnit šatník o několik nových kousků. A protože vám chceme udělat radost, čeká na vás v našem e-shopu 20% sleva na nákup nového outfitu. Stačí, když zakoupíte minimálně dva kusy a sleva je vaše! Vztahuje na všechno zboží označené růžovým štítkem Create your look a platí do 10. listopadu 2019.   

Pro inspiraci jsme pro vás poskládali několik outfitů, které se hodí k různým příležitostem.

Na společenskou událost

Desigual outfit vhodný na společenskou událost

Do divadla nebo blížící se vánoční večírek se skvěle hodí tyto jednoduché krajkové šaty s decentními černými květy. Přes ně přehoďte elegantní černý kabát a malou kabelku přes rameno. Tyto kousky jsou tak univerzální, že je unosíte do práce, do školy nebo na kafe s kamarádkou. Ideální pro všechny, které si nepotrpí na barevné kombinace.

Na víkend

Desigual outfit vhodný na víkend

Na volné dny jsme pro vás vybrali tento svetr v krásných podzimních barvách, kalhoty s příměsí elastanu a červené tenisky na platformě, díky kterým vás nikdo nepřehlédne ani v mlhavém počasí.

Na sport

Desigual outfit vhodný do posilovny

V naší aktuální kolekci najdete i sportovní kousky, díky kterým se budete do posilovny těšit. Legíny zdobí atraktivní poloprůhledná síťovina a mikina se zvlněnými lemy vám nedá spát. Černý outfit je potřeba dotáhnout barevnými teniskami.

Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *