Rtuť teploměru klesla pod nulu, a proto jej nyní nutné zaměřit se na ty nejteplejší kousky ve vašem šatníku. Nemusíte se vzdávat elegance a stylu výměnou za hřejivé oblečení, protože můžete mít obojí. Vybrali jsme pro vás osm stylových kousků, které budou trendy i v nadcházejících letech, a které krásně doplní aktuální obsah vaší skříně.

1. Elegantní kabát

Kvalitní kabát je stěžejním kouskem každého dámského šatníku. Při jeho výběru se zaměřte na jeho složení, v těch s příměsí bavlny vám bude ještě tepleji, a také na to, aby vám skvěle padl. Pokud chcete vystoupit z davu, pořiďte si kabát s jemnými aplikacemi a hřejivým kožíškem, který dodá každému vašemu outfitu punc elegantnosti. Kabát je univerzální kousek, který vynosíte do města, do práce, do divadla nebo na nedělní procházku s kamarádkou.

černý kabát Desigual Oslo

2. Svetr s originálním designem

Bez pořádného svetru se v zimě neobejde žádná z nás. Vůbec se nemusíte cítit provinile, pokud jich ve skříni máte hned několik. Zaměřte se na ty huňatější a pokud vás jednoduché barvy nudí, vyberte si alespoň jeden s decentními květinovými aplikacemi. Doporučujeme mít v šatníku svetry přes hlavu, propínací svetry k šatům, ale také přiléhavé roláky, které k vašemu tělu nepřipustí ani drobný závan chladu. Ve svetrech můžete strávit klidně celou zimu, proto si pořiďte také kousky v různých délkách.

svetr s aplikacemi Desigual Dinant

3. Top s dlouhými rukávy

Bez vrstvení se v zimě neobejdete. K tomu vám skvěle poslouží přiléhavý top s dlouhými rukávy. Využít ho můžete také během chladnějších letních večerů.

tričko s dlouhými rukávy Desigual Lua

4. Pohodlná mikina

Mikina už dávno nepatří pouze do tělocvičny. Využít ji můžete nejen ve sportovním outfitu, ale také v kombinaci s formálnějším oblečením. Až se budete oblékat do práce, zvolte k ní delší košili a ohrňte rukávy. Bát se nemusíte ani plisované sukně s teniskami nebo botami na podpatku.

mikina Desigual Lipsing

5. Bavlněná košile

Kvalitní košile je naprostý základ, ale pokud vás nudí klasika v podobě bílé nebo černé, zvolte košili s neobvyklým potiskem. Například černobílou kombinací nikdy nic nezkazíte, a navíc ji vynosíte k různým příležitostem. Jednoduše ji zastrčte do kalhot nebo do sukně. V kombinaci s černými úzkými kalhotami vypadá skvěle na volno.

bavlněná košile Desigual Nilo

6. Midi šaty

Šatů se nemusíte vzdávat ani v zimě. Důležité je vybrat ty s midi délkou, delšími rukávy a ideálně také se stojáčkem. Tento univerzální kousek kombinujte s teplými punčochami, sakem a kozačkami nebo huňatým dlouhým kardiganem pro maximální pohodlí.

midi šaty Desigual

7. Kotníkové boty

Ačkoli jsou nyní trendem číslo jedna kozačky nad kolena, které zajisté udrží vaše nohy v teple, myslíme si, že neexistuje praktičtější a více nadčasová obuv než klasické kotníkové boty. Ty se hodí prakticky ke všemu, od kalhot až k sukni a šatům. Doporučujeme pořídit boty na menším podpatku a se silnější podrážkou, se kterými bravurně zvládnete i kluzké chodníky. Nezapomeňte si do bot dát zateplené vložky, ve kterých vydržíte i delší procházku městem.

kotníkové boty Desigual Alaska Mandala

8. Hřejivé doplňky

Abyste se s příchodem prvních sněhových vloček cítila v teple, je třeba mít v šatníku také hřejivou čepici, šálu a rukavice. Jednotlivé kousky nemusí barevně ladit, pokud vlastníte černý kabát nebo bundu, klidně se odvažte a na hlavu nasaďte barevnou čepici s výrazným vzorem.

čepice Desigual Monogram

Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *