Miranda Makaroff pro Desigual

Desigual v prosinci představil novou kolekci ve spolupráci se španělskou ilustrátorkou a herečkou Mirandou Makaroff. Jmenuje se Planet Escape a je plná zábavných a barevných kousků s ženskými motivy, které promění vaši skříň ve filmovou garderóbu.

Planet Escape je v pořadí již třetí kolekcí, kterou Miranda Makaroff pro Desigual navrhla. Proč právě Miranda? A co s ní máme společného? Nejen stejný rok narození, kterým je rok 1984, ale také život plný snění a představ a touhu být středem dění. Tato kolekce je plná originálních vzorů, potisků s polibky nebo abstraktními zvířaty. Oblečení z této kolekce vás bude bavit, ať už budete tancovat doma v obýváku nebo vyrazíte ven do víru velkoměsta. Design a barvy můžete kombinovat na tisíc různých způsobů.

Kdo je Miranda Makaroff?

Miranda je žena mnoha talentů. Narodila se v roce 1984 v Barceloně do rodiny návrhářky Lydie Delgado a zpěváka Sergia Makaroff. Uměním a kreativní tvorbou byla obklopena již od narození, není tedy divu, že dnes pracuje jako umělkyně, návrhářka, bloggerka, herečka nebo ilustrátorka. Její rodina a přátelé ji popisují jako zábavnou, nadanou, zvídavou a neustále skvěle naladěnou. Ve spolupráci se značkou Desigual vytvořila kolekcí již několik a všechny z nich mají společné tři věci: výrazné barvy, ženskost a svobodu. Pro Mirandu představují barvy vášeň nebo jak sama říká, je to její vitamín C. Mirandiním cílem je vnést do módy pozitivní energii a zábavu, neboť si myslí, že jsme se staly otroky všudypřítomných trendů. Pro Mirandu je důležité vidět módu z pohledu svobody, kreativity a hravosti.

Co najdete v kolekci Planet Escape?

Milujete výrazné barvy a originalitu? Pak byste si neměly nechat ujít tuto kolekci, ve které převládají barvy jako citrónově žlutá, světle růžová, irisově fialová nebo krémově bílá. V kolekci najdete elastická trička s rolákem, úpletové svetry s polibky, bavlněné kalhoty culottes, poloprůhledné šaty z recyklovaných materiálů, dvoudílný oblek s černobílým zvířecím designem nebo žlutý trenčkot s umělým kožešinovým límcem ve výrazné růžové doplněný potiskem s koni a květinami.

Únik z reality

Ke kolekci vznikl krátký film, který vás zavede mimo naši planetu. Skupinka přátel se rozhodla uniknout dnešní realitě, a proto se vydá na intergalaktickou cestu do neznáma. Čekají vás mystické bytosti, magická příroda, a dokonce i večírek. V hlavní roli se objeví Mirandella, Rossy Odissy v podání Rossy de Palma (Mirandina dlouholetá přítelkyně) a Kittyna, kterou si zahrála Valentina Sampaio. Krátký film zrežíroval Gorka Postigo.

Kousky z kolekce Planet Escape můžete libovolně kombinovat. Pokud si na výrazné barevné kombinace příliš netroufáte, vyzkoušejte jednotlivé kousky samostatně. Například takový kabát Freya bude vypadat dokonale v kombinaci s úzkými černými kalhotami nebo klasickými jeansy.

Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *