8 must have kousků každého letního šatníku

Konečně jsme se dočkali léta a příjemného počasí během kterého můžeme vynosit naše oblíbené letní kousky. Stále si nejste jistá obsahem vašeho šatníku? V tomto článku vám povíme, jaké kousky vám pomohou poskládat jakýkoliv letní outfit a zároveň vám zaručí elegantní a stylovou sezonu.

Bílé tričko, halenka nebo košile

Začněme klasikou, kterou z 99 % ve svém šatníku již máte. V bílém tričku, halence nebo košili nebudete na přímém sluníčku umírat vedrem, a navíc se hodí jednoduše ke všemu. K bílému topu oblékněte volánovou sukni s tropickým potiskem nebo vzdušné šortky, které jsou perfektní volbou nejen k vodě.

Denimová bunda

V létě sice příliš svrchního oblečení nepotřebujeme, ale troufáme si tvrdit, že denimová bunda je naprosto nezbytná. Je ideální na ráno a na večer, kdy může být o něco chladněji a zahřeje vás také v klimatizované kanceláři. Kromě klasiky v jednoduchém modrém provedení v naší kolekci najdete také bundy s ozdobnými detaily v podobě výšivek, nášivek, flitrů nebo potisků. Tak kterou si vyberete?

Pohodlné páskové sandály

Žádná z nás nemá v létě ráda zpocená chodidla, proto je na čase vyměnit naše oblíbené tenisky a baleríny za pohodlné sandály. Ty páskové jsou nadčasové, vydržíte v nich po celý den, a navíc se snadno kombinují s veškerým obsahem vašeho šatníku. Pořiďte si klasiku v černém provedení nebo stylovější letní verzi v béžové barvě se slámovými detaily.

Boyfriend jeansy

Přiléhavé skinny jeansy si nechte na zimu a léto si užijte v jejich pohodlnější verzi. Boyfriend jeansy jsou synonymem pro pohodlí a styl. A jaký odstín je ten pravý? V létě volte raději světlejší denim, namísto černého nebo tmavého, který vynosíte spíš v zimě.

Košilové šaty

Ať už se chystáte do kanceláře, na večírek nebo na brunch s kamarádkou, v košilových šatech nešlápnete vedle. Jsou elegantní, jednoduché a vy v nich bez velké námahy budete vypadat stylově a upraveně. Nevíte, jaké si vybrat? Zvolte šaty s jemným květinovým potiskem nebo bohémskou krajkou. Ty se navíc hodí také k formálním příležitostem jako je svatba.

Sukně s délkou pod kolena

Co se sukní týká, letos se nosí mikro délky. Ne každá žena se však v této délce cítí příjemně, proto jsme na náš seznam zařadili také midi sukně. Jejich střih je lichotivý, elegantní a pohodlný. Zainvestujte do té, ke které můžete přes den nosit tenisky a večer boty na podpatku.

Bílé tenisky

Během chladnějších letních dnů vám přijde vhod pár bílých tenisek, který z módy nevyjde snad nikdy. Tuto minimalistickou obuv prostě musíte mít. Je ideální jak na dny, kdy máte zcela nabitý program, tak i na dny volna. V naší nabídce najdete klasické bílé tenisky s drobnými detaily, které jim dodávají naprosto originální vzhled.

Denimové šortky

Preferujete v létě neformální styl a nevadí vám ukázat své krásné nohy? Pak jsou pro vás denimové šortky tou pravou volbou. Pro ležérní vzhled je kombinujte s bavlněných tričkem a teniskami. Pokud se chystáte na festival, vyměňte tenisky za kotníkové boty a top na ramínka.

Jaké letní kousky nesmí chybět ve vašem šatníku? Pořídila jste si na tuto sezonu něco nového?

Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *