Jak okořenit váš pracovní outfit

Těšíte se do práce o něco víc, když víte, že si obléknete oblíbené šaty, které vám nesmírně sluší? Pravda je taková, že to, co máme na sobě ovlivňuje naše sebevědomí. A když máme sebevědomí, lépe komunikujeme s našim okolím a podáváme lepší pracovní výkony. Pokud si myslíte, že do takového šatníku potřebujete investovat desetitisíce, jste na omylu. V dnešním článku najdete několik jednoduchých a cenově dostupných tipů, kterými okořeníte své pracovní outfity.

1. Noste šátky

Šátek je všestranný pomocník, který vám pomůže oživit každý outfit. V závislosti na barevné paletě a stylu vašeho šatníku volte šátky jednobarevné nebo s výraznými vzory. Jak je v práci nosit? Můžete ho ovinout kolem krku jako šperk nebo přehodit přes ramena a nosit ho jako pléd. Tento způsob doporučujeme především pokud máte v kanceláři nepříjemnou klimatizaci nebo přísný dress code.

šátek Desigual Galaxy

2. Oživte beztvaré šaty páskem

Máte plnou skříň šatů, které nenosíte, protože vám nesedí? Pokud jsou spíše o pár čísel větší než menší, nevzdávejte se jich. Ohrňte rukávy a v pase je přepásejte páskem. Oversize střihy se nosí a vy budete ráda, že máte na sobě něco, v čem můžete dýchat.

pásek Desigual Boho Patch

3. Zaměřte se na vlasy

Sebevědomí není jen o tom, co máte na sobě, ale také o tom, co máte na hlavě. Chcete si zítra obléknout ty černobílé elegantní šaty? Přivstaňte si a natočte si vlasy ve stylu Marilyn Monroe. Budete se cítit jako byste se právě prošla po červeném koberci.

šaty Desigual Montgomery

4. Vyměňte jeansy za bílé kalhoty

Máte v práci o něco přísnější pravidla oblékání a jeansy jsou tabu? Vyměňte je za bílé kalhoty, které pořídíte v různých střizích. Nepřijdete tak o pohodlí a univerzálnost vašeho oblíbeného denimového kousku.

kalhoty Desigual Kasandra

5. Okouzlujte v overalu

Overaly jsou velmi trendy záležitostí. Navíc vám s nimi odpadne ranní stres, kdy se snažíte v útrobách skříně najít horní a dolní část oblečení, které spolu ladí. Jsou pohodlné a velmi univerzální. Hodí se k teniskám, lodičkám, do práce, ale i na večeři s přáteli. Oživit ho můžete výrazným šperkem.

overal Desigual Larisa

6. Barva je váš přítel

I když v korporacích převládá černá, bílá, béžová nebo šedá barva, nikde není psáno, že musíte svůj výběr omezit pouze na ně. Stačí si pořídit k výše zmíněným barvám jeden výraznější kousek. Toto léto je trendy korálově růžová, šafránově žlutá, světle modrá, mentolově zelená nebo sytě oranžová.

tričko Desigual Madrid

7. Nebojte se vzorů

Vzory, ať už květované nebo zvířecí patří mezi další nesmrtelné trendy. Proto nikdy nic nezkazíte tím, když vyměníte svoji šedou pouzdrovou sukni za něco výraznějšího. Zkuste plisovanou sukni s květinovým potiskem. Ta vypadá skvěle v kombinaci s bílou košilí, halenkou nebo bavlněným tričkem. Vzory nemíchejte, ale spíše s nimi oživte vždy pouze jednu část vašeho outfitu.

sukně Desigual Kency

8. Blejzry místo svetrů

Vyměňte dlouhé a neforemné kardigany za elegantní blejzry. Jaký si pořídit? Základem je klasické černé sáčko, které se hodí naprosto ke všemu. Váháte mezi dvěmi velikostmi? Raději zvolte tu větší. Ohrňte rukávy a v případě potřeby ho můžete přepásat širokým páskem. Tím oživíte celý outfit a navíc dá vyniknout vaší siluetě.

blejzr Desigual Linz
Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *