8 věcí, které nesmí chybět v šatníku žádné ženy

Módní trendy se neustále mění, ale nadčasové kousky zůstávají. Jsou jednoduché, stylové a dají se skvěle kombinovat. Zajistí, že se už nikdy nebudete muset trápit tím, že nemáte nic na sebe.

Existuje několik kousků, které nesmí chybět v šatníku žádné moderní a stylové ženy. Do těch se vyplatí investovat, neboť je můžete směle nosit po celý rok, a nezáleží na tom, zda se chystáte na pracovní schůzku, setkání s přáteli nebo na rande s vašim novým objevem.

Toužíte trávit méně času vybíráním vhodného outfitu a přemýšlením nad tím, co si obléct? S našim výběrem toho budete jednou provždy ušetřeny.

1) Bavlněné tričko

Bílé, šedé, černé nebo s proužky? Doporučujeme mít od každého jedno. Všechny totiž budou vypadat skvěle v kombinaci s jeansy, černými společenskými kalhotami nebo sukní. Hodí se pod svetr, sako i šaty s tenkými ramínky. Univerzální kousek, který vás nikdy nezklame.

2) Sako

Výběr skvěle padnoucího saka může být docela oříšek. Sedět by vám mělo především v ramenou a také délka rukávů by měla odpovídat vašim proporcím. Nemusíte se omezovat pouze na černou, trendy jsou také saka v bílé, béžové nebo s kostkovaným vzorem. Nebojte se vybočovat z řady a pořiďte si sako s výraznými knoflíky nebo nášivkami. Tento kousek je opravdový „must-have“, neboť dokáže povýšit i obyčejné tričko s jeansy na elegantní outfit.

3) Jeansy

Kousek, který nikdy nevyjde z módy. Hledání toho správného střihu může být cesta na hodně dlouhou trať, ale jakmile objevíte ty správné, odvděčí se vám svou univerzálností. Tmavé jeansy ve střihu slim-fit mohou dokonce nahradit elegantní kalhoty. Nebojte se ani drobných ozdob v podobě výšivek, kamínku nebo prostřihů.

4) Maxi kabelka

Kvalitní velkou kabelku na běžné nošení považujeme za naprostou nezbytnost. Kam jinam bychom totiž daly veškeré ty věci, které potřebujeme k životu? Pro pohodlnější nošení si vyberte tu, kterou můžete nosit přes rameno. Drobné detaily jako ozdobné cvočky dokáží krásně oživit a prozářit váš finální look.

5) Malé černé

Neexistuje událost, na kterou by se nehodily. V létě je noste s jednoduchými páskovými sandálky, v zimě k nim obujte kozačky. Malé černé nás zachrání v každé situaci, a navíc vypadají vždy naprosto úchvatně.

6) Biker bunda

Tento nadčasový kousek můžete bez obav nosit od podzimu do jara a zahřeje vás i během chladnějších letních večerů. Pokud ji plánujete nosit i v zimě, pořiďte si o číslo větší velikost, nechcete ji mít příliš na těsno se všemi těmi vrstvami navíc. Hodí se na běžné nošení, ale vypadá krásně i v kombinaci s večerními šaty.

7) Bílé tenisky

Pár bílých tenisek je vaší záchranou ve dnech, kdy nemůžete vystát podpatky. Už dávno totiž neplatí, že se hodí jen ke sportovním outfitům. Nosit je můžete prakticky s čímkoliv, od šatů, sukní až ke společenskému kostýmku. Velmi trendy jsou i ty s barevnými výšivkami a potiskem.

8) Šátek

Stojíte před zrcadlem a stále máte pocit, že to není ono? Přehoďte si kolem krku šátek a uvidíte tu změnu. Šátky a šály plní nejen estetickou funkci, ale i praktickou. V zimě volte pletené teplé šály, které vás zahřejí. Na léto si vyberte lehčí variantu. Nevíte, jaký vzor zvolit? Zkuste zvířecí potisk, s tím nemůžete šlápnout vedle.

Jaké další kousky by podle vás neměly chybět v dámském šatníku?

Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *