Co se bude nosit v roce 2020

Zapomeňme na chvíli na péřové bundy a pojďme se podívat na to, co nás čeká v roce 2020. Pokud jste si daly předsevzetí, že se budete více oblékat podle módních trendů, tak právě teď je ten nejvyšší čas zjistit, jaké kousky zařadit na váš nákupní seznam. Abychom vám to usnadnili, vybrali jsme pro vás osm módních hitů roku 2020.

Vypadá to, že tento rok uspokojí nejen milovníky barevných a výrazných vzorů, ale také příznivce minimalistického stylu. Připravte se na klasiku v podobě bílých košilí s jemnými detaily, denimové bundy s nášivkami, proužky nebo elegantní třásně na bundách a kabelkách.

Barevné vzory

Svou ženskost můžete podtrhnout tím, že si obléknete vzdušnou halenku s odhalenými rameny a barevným etnickým vzorem. Váš šatník zaplaví také květiny a mandaly v nekonečné škále barev.

Halenka-Desigual-Kavala

Pruhy

Pruhy se mezi módními trendy objevují s železnou pravidelností. Pruhovaná trička a šaty tvoří základ letošního šatníku pro jarní i letní měsíce. Bát se jich nemusíte, ne vždy přidávají optická kila. Stačí zvolit střih, který je více na tělo nebo volnější střih s pevnou fazonou.

Výrazné barvy

A jaké se budou nosit barvy? Vedle tlumených barev budou trendy i ty výraznější, jako fuchsiová, žlutá nebo oranžová. Pokud se necítíte na to být zahaleni od hlavy až k patě ve výrazné barvě, zvolte například barevný blejzr a k němu bílý top a černé kalhoty.

Bílá košile

Bílá košile je stálící dámského šatníku. Pokud ji ještě nemáte, nějakou si pořiďte. Vzít si ji můžete na pracovní pohovor nebo na večírek. Letos je módní návrháři oživili a dodali jim šmrnc. Ozdobili je výraznými knoflíky, originálními detaily a aplikacemi.

Košile Desigual Hamburgo

Klasika v podobě černých blejzrů

Blejzry, nebo-li ležérní saka nejsou v žádném případě obyčejné a fádní, jak by se na první pohled mohlo zdát. Zdobí je kapsy se zipy, potisk tón v tónu nebo sametové aplikace. Blejzry můžete obléknout k sukni nebo kalhotám. Dokáží zahřát a zároveň působí velmi elegantně.

Blejzr Desigual Kendall

Třásně

Další trend, který lidé z módní branže milují. Jak jinak bychom si vysvětlili jeho opětovný návrat? Třásně se objevují ve velkém na kabelkách nebo na bundách. Jsou příjemně splývavé, hravé a působí velmi stylově.

Biker bundy

Biker bundy jsou nepostradatelnou součástí našeho podzimního a zimního šatníku. Vzdávat se jich však nemusíme ani na jaře. Stačí zvolit barevnější variantu. V naší kolekci najdete bundy v modré nebo zelené. Pokud si na výraznější barvy netroufáte, zvolte klasiku v podobě bílé, černé nebo hnědé. My biker bundy milujeme pro jejich praktičnost. Navíc se hodí téměř ke všemu.

Desigual bunda Broward

Denim

Další nesmrtelnou klasikou, která je letos IN je denim, a to v mnoha různých provedeních. Bundy s barevnými nášivkami nebo flitry oživí i ten nejnudnější outfit. Úzké jeansy se zvýšeným pasem a decentními aplikacemi nad kotníky vypadají skvěle v kombinaci jak s páskovými sandálky, tak i teniskami.

Podléháte trendům? Které z výše uvedených vás zaujaly nejvíce?

Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *