Jak nosit plisovanou sukni

Jeden z největších módních trendů, který se neustále vrací na přehlídková mola a za výkladní skříně obchodů s módou jsou bez debat plisované sukně. V minulosti to byl kousek, který si dámy oblékaly do divadla, dnes si k němu můžete obléknout bavlněné tričko a tenisky. Plisovanou sukni lze nosit na tisíc způsobů, a my vám poradíme jak na to.

Plisovaná sukně je elegantní, nadčasový a univerzální kousek, který se vyznačuje záhyby na látce. Populární byly především v 70. letech, poté jsme o nich dlouho neslyšeli a zpět do módního světa se vrátily před několika lety.

Sukně mají vysoký pas, v mnoha případech vyplněný elastickou gumou. Pokud si k sukni obléknete třeba oversize svetr, nezapomeňte si vzít také široký pásek, díky kterému si zachováte krásnou ženskou siluetu.

Jak nosit plisovanou sukni:

S bílými teniskami

Máte ráda pohodlí a lodičky byste nejraději vyměnila za obuv, ve které vydržíte po celý den? Zvolte bílé tenisky, které tvoří s plisovanou sukní poutavý kontrast. Záleží už jen na vás, zda k ní zvolíte elegantní top a drobné psaníčko nebo mikinu s objemnou shopper kabelkou.

S vysokými sandálky

Elegance, kterou nikdy nic nezkazíte. Plisovaná sukně v kombinaci se sandálky na podpatku je úžasná, neboť si ji můžete vzít do práce a z ní vyrazit rovnou do divadla nebo na firemní večírek.

S barevným křivákem

Když spojíte dva univerzální kousky, vznikne z toho dokonalá souhra. Sukně se záhyby působí velmi něžně, takže pokud nechcete být za cukrovou panenku, oblékněte k ní černý nebo barevný křivák. Ten vás navíc zahřeje během chladných letních dnů.

S barevným topem

Správně zkombinovat barevnou plisovanou sukni možná vypadá jako nadpozemský výkon, ale věřte, že máte více možností než jen klasický bílý nebo černý top. Párování různých vzorů a barev je IN! Důležité je, aby se alespoň jedna barva ze sukně objevila také na košili nebo halence. Volnou ruku máte i při výběru obuvi, k tomuto outfitu budou vypadat krásně jak černé páskové sandálky, tak i pohodlné tenisky.

S topem ve stejných barvách

Mít ve svém šatníku top a sukni z identické látky je velké plus, neboť z nich vykouzlíte hned několik různých outfitů. Dohromady vypadají spíše jako šaty, které vám díky gumě v pase krásně zvýrazní siluetu. Top pak můžete nosit s jeansy nebo kraťasy. K sukni si pořiďte také jednoduchý top na ramínka v černé, modré nebo růžové. Z několika kousků rázem poskládáte několik outfitů, nad kterými nemusíte ráno moc přemýšlet.

Se sáčkem

Pouzdrová sukně se sáčkem je zajisté velmi trendy, ale plisovaná sukně s lehce oversize blejzrem ve stejném barevném provedení vypadá ještě o něco lépe. Tuto kombinaci si nemusíte bát obléknout ani na společenskou událost. Takže až vás přestanou bavit malé černé, víte po čem šáhnout. Jako doplňky volte decentnější barvy, svěže a odlehčeně budou vypadat bílé boty a bílá kabelka.

S mikinou

Další trendy záležitostí je kombinace sportovního a elegantního stylu. K plisované sukni se nebojte obléknout ani mikinu s výrazným potiskem. Jediné pravidlo, které zde platí je, že mikina by neměla být příliš objemná. Čím objemnější mikina, tím by vámi zvolená sukně měla být užší. Luxusně vypadající doplňky dotáhnou váš celkový vzhled k naprosté dokonalosti.

Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *