Jeansové trendy 2023

Denim je nepostradatelnou součástí každého šatníku. Nosí se v jakémkoliv ročním období a nepamatujeme dobu, kdy by se neobjevil v kolekcích módních značek. Co se však mění jsou střihy a způsoby, jakým denim kombinovat. Takže, jaké kousky jsou IN tento rok?

Letošní trend velí obléct se do denimu od hlavy až k patě. Pokud jste se v minulosti zdráhala obléknout si modré jeansy a k tomu denimovou bundu ve stejném odstínu, nyní už nemusíte. Kombinace, které se říká „double denim“ je letos více než žádaná.

Co se barevných odstínů týká, nebojte se je mixovat dohromady. Pro denimové začátečníky doporučujeme volit na léto světlejší barvy a ty tmavší si nechat na podzim.

Možná se vám to celé zdá povědomé. Ano, už v devadesátých letech patřila přece ke každému páru jeansů také denimová bunda. V současné době však máme k dispozici mnohem více možností, barev a střihů, takže můžeme dosáhnout daleko lichotivějšího výsledku než v minulosti.

Denimové trendy roku 2023

Jeansy: Nové střihy, které překvapí

Nabídka střihů vašich oblíbených kalhot je tento rok opravdu široká. Nosí se jeansy s plisováním nebo efektem plisování na přední straně. Tyto kalhoty s vyšším pasem už dávno nevypadají jako jeansy vašeho táty. Jejich střih poskytuje skvělý prostor pro kombinaci s přiléhavými body a braletkami. Široké nohavice vytváří plynulou siluetu, která působí elegantně.

Hledáte jeansy, ve kterých vám bude příjemně i v létě? Pořiďte si stylové jeansy ve zkrácené délce. Perfektní volbou na teplejší měsíce jsou bílé jeansy se žlutými květy, ke kterým si můžete pořídit také bundu ve stejném provedení. Obout k nim můžete pohodlné tenisky, páskové sandálky nebo baleríny.

Také milovnice 70. let si přijdou na své. Letos se mimo jiné nosí také jeansy s nohavicemi, které se postupně rozšiřují od kolen. Tento střih nohavic odhaluje pouze část vaší obuvi a je jen na vás jakou zvolíte. Pro prodloužení siluety volte boty na platformě, pro dokonalou vyváženost zase boty do špičky a pro nedbalý a pohodlný styl zase sportovní tenisky.

Chystáte se, co se módy týče vystoupit ze své komfortní zóny? Pak musíte vyzkoušet jeansy s ultra širokými nohavicemi, které sahají až po zem a téměř zakrývají vaše boty. Pro dosažení vybalancovaného outfitu k nim zvolte přiléhavější top.

Denimové šaty: Různé délky a zapínání na knoflíky

Poohlížíte se po nových šatech? Nadčasovým kouskem, který vynosíte k různým příležitostem jsem zaručeně denimové šaty. Ty se nosí v různých délkách, oblíbené jsou hlavně ty v midi střihu. V naší kolekci jich najdete hned několik – šaty s tenkými ramínky, zapínáním na knoflíky a originálním řasením na přední straně nebo šaty krátké s páskem a vyšívanými květinami.

Jeansové bundy: Originální design a crop top délky

A v poslední řadě nesmíme zapomenout ani na klasické denimové bundy. Do naší kolekce jsme letos zařadili velmi originální kousky včetně trendy crop topů, ale také bundy s potiskem smajlíků, se zapínáním na zip nebo květinovými výšivkami. Nemůžete se rozhodnout mezi světlým a tmavým odstínem? Pořiďte si bundu Robot, která má jednu část tmavší a druhou světlejší.

A jaké denimové kousky patří mezi vaše oblíbence?

Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *