Klobouky, kabelky, batohy- Trendy v doplňcích pro rok 2023

Víte, co dokáže udělat z průměrného outfitu naprostou dokonalost? Ano, řeč je o módních doplňcích. Nezáleží na tom, zda se jedná o originální kabelku, stylový klobouk nebo elegantní šátek s výrazným potiskem. Správně zvolený kousek dodá vašemu oblečení ten správný šmrnc. V dnešním článku se podíváme na ty největší trendy v doplňcích pro rok 2023.  

Milujete jednoduché a nenápadné oblečení? Pak jsou pro vás doplňky naprostou nezbytností. Díky nim můžete klasické bílé tričko a modré jeansy nosit na několik způsobů. Letos si trendy v doplňcích razí cestu dvěma různými směry – od strohých klasik až po pompézní maximalismus.

Kabelky pro všechny příležitosti: velikosti maxi i mikro

Jarní a letní kabelky se tuto sezonu nosí v různých velikostech a barvách. Navíc je zdobí detaily jako řetízky, přívěsky v podobě třásní a proplétané úchyty.

Mezi ty největší trendy patří již několik let podlouhlé baguette kabelky s kratším úchytem. Nosíte-li je ráda přes rameno, pak pořiďte si barevnou kabelku Borealis s delším popruhem.

Toužíte po kousku, do kterého se vejde nejen váš telefon a peněženka, ale také laptop, počítač a k tomu legíny na jógu? Pro praktické ženy, které jsou neustále v poklusu jsou ideální maxi kabelky. Nadčasovou volbou je zaručeně černá klasika All Mickey Namibia s delšími popruhy a bonusovou červenou taštičkou na makeup.

Hledáte něco menšího na večer, ideálně do ruky? Trendem tohoto roku jsou také mikro kabelky, do kterých se vejde nezbytné minimum.

Originální pokrývky hlavy

Nejen k vodě, ale i do města nebo na víkendové setkání s rodinou a přáteli uvítáte stylovou pokrývku hlavy. Nic nezkazíte nadčasovým slaměným kloboukem, letos se nosí ty ve stylu bucket, ať už klasické jednobarevné nebo s barevnými proužky.

Dalším trendem je klasický plátěný bucket klobouk s barevnými potisky. V naší kolekci máme něco i pro všechny milovnice výrazných doplňků, a to krásný růžový klobouk se širokou krempou a kontrastním nápisem.

Praktické batohy nejen na cesty

Preferujete raději batohy? I pro vás tu máme spoustu inspirace. Letošní sezonu jsou populární menší batohy s minimalistických designem, a to jak v neutrálních barvách, tak i v těch výraznějších – například v zelené, oranžové nebo výrazné žluté.

Pro ty, co hledají něco více extravagantního tu máme barevné batohy s originálními výraznými vzory, se kterými se v davu jen tak neztratíte. Batohy v neonových nebo metalických barvách jsou skvělou volbou například na festivaly.

Na své si přijdou také vášniví cestovatelé a milovníci horských túr. V naší kolekci najdete sportovní černý batoh Momito Stavanger, který můžete nosit buď v ruce, nebo na ramenou. Má spoustu praktických kapes a malou odnímatelnou crossbody kabelku.

Univerzální šátky

Zapomenout nesmíme také na praktické šátky, které v létě využijte na několik způsobů. Barevným šátkem můžete oživit váš účes, použít ho jako pásek, pokrývku ramen, oživit jím kabelku nebo si ho uvázat jako sarong přes plavky. Letos vedou šátky s romantickými květinovými potisky. Velkou parádu uděláte také v šátku s batikovaným vzorem v jemných letních barvách.

Bez jakého jarního / letního doplňku se neobejdete vy? Dejte nám vědět do komentářů.

Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *