Módní kousky, které potřebujete na prodloužený víkend

Přemýšlíte o tom, že se vydáte na pár dní pryč? Krátký výlet je skvělou příležitostí, jak vybočit z každodenní rutiny, objevit nová místa a hlavně si odpočinout. Ať už se chystáte do jedné z mnoha evropských metropolí, na pláž nebo na hory, efektivní a rychlá příprava v podobě balení je klíčem k příjemnému zážitku bez stresu. Poradíme vám, jak na to.

Příprava je základ

Než se pustíte do balení, projděte si itinerář a aktivity, kterým se hodláte věnovat. To vám pomůže určit typ oblečení, které budete potřebovat. Nezapomeňte se podívat také na předpověď počasí ve vaší destinaci.

1. Útěk na slunečné pobřeží

Chystáte se doplnit zásoby vitaminu D? Pak ve vašem zavazadle nesmí chybět následující kousky:

Plavky s výrazným potiskem

Letošní trend mluví jasně – čím barevnější a výraznější, tím lepší. V letošních kolekcích se to originálními abstraktními potisky jen hemží, ať už na plavkách jednodílných nebo dvoudílných. V naší kolekci najdete plavky na jedno rameno s volány nebo klasické bikiny se zavazováním na šňůrky.

Plážový přehoz

Až si budete potřebovat odskočit na oběd nebo k plážovému baru, zahalte se do batikovaného ponča nebo topu s třásněmi.

plážový top Desigual Oahu
plážový top Desigual Oahu

Šaty na den i na večer

Vezměte si univerzální šaty, které se budou hodit, jak na odpolední promenádu, tak i na romantickou večeři nebo do klubu. Našim favoritem jsou béžové přiléhavé šaty v midi délce se slušivým výstřihem.

Obout k nim můžeme nejen sandálky na podpatku, ale také pohodlné tenisky. Preferujete barevnější kousky? Pak si zamilujete krátké zeleno-modré šaty s průstřihem na hrudi a krátkými nabíranými rukávy.

Nohy jako v bavlnce

Vaše chodidla vám poděkují za kvalitní a pohodlnou obuv. Za nás jsou jasnou volbou nadčasové pantofle na nižší platformě, které se hodí opravdu ke všemu.

pantofle Desigual Boat Tropical
pantofle Desigual Boat Tropical

2. Víkend ve městě

Objevování evropských metropolí většinou znamená spoustu nachozených kilometrů. V tomto případě je důležité zvolit opravdu pohodlné kousky.

Tenisky na dlouhé chození

Máte v plánu courat celý den po památkách a nákupech? Pak budete potřebovat obuv, která vám poskytne 100% pohodlí. Zvolte klasiku v podobě bílých tenisek, které se hodí jak ke sportovnímu outfitu, tak k elegantnímu kostýmku.

Nadčasový blejzr v letních odstínech

Oversize blejzr je v tomto ročním období sázkou na jistotu. Zahřeje vás při náhlé změně počasí, a když se neplánovaně vydáte na divadelní představení, bude vám skvělým společníkem. Milujeme jeho univerzálnost – rozumí si s jeansy i romantickými šaty.

Sako Desigual Julia Blanco
Sako Desigual Julia Blanco

Stylová kabelka přes rameno

Výběr kabelky je stejně důležitý, jako výběr správné obuvi. Vaše záda vám nepoděkují, pokud na ně naložíte tradiční obsah vaší maxi kabelky. Doporučujeme jít zlatou střední cestou – kabelka Chocolin Renne v klasické bílé barvě má navíc dva úchyty, takže ji můžete nosit buď v ruce, nebo přes rameno.

kabelka Desigual Chocolin Rennes

3. Výlet do hor

Cítíte volání přírody a před vámi je celodenní výšlap v horách? Máme pro vás několik tipů.

I ve sportovním oblečení budete vypadat šik

Na pěší turistiku, na jógu, na kolo – na tyto a další sportovní aktivity si zamilujete ¾ legíny s barevným batikovaným potiskem. K nim si přibalte měkoučkou mikinu s kapucí a zipem.

Batoh 2v1

Nemůžete se rozhodnout mezi sportovní kabelkou a batohem? Pořiďte si náš praktický a víceúčelový batoh Momito Stavanger, který je vybaven několika úchyty a malou odnímatelnou crossbody kabelkou s několika kapsami. 

batoh Desigual Momito Stavanger
batoh Desigual Momito Stavanger

Plánujete v blízké době někam vyrazit? Jaký kousek nesmí chybět ve vašem zavazadle?

Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *