Letní trendy roku 2023- Jaké se nosí barvy, potisky a vzory

Během horkých letních dnů, které jsou prozářené slunečními paprsky máme tendenci oblékat se do výrazných barev a odvážnějších vzorů a potisků. Nebojte se experimentovat a zkoušet nové neotřelé kombinace, na které jste si v minulosti netroufla. V dnešním článku vám představíme barvy a potisky tohoto léta, a možná se vám podaří ulovit některý z těchto kousků v aktuálně probíhajících slevách.

BARVY

50 odstínů fialové

Světlejší odstíny fialové patří tuto sezonu mezi obzvlášť oblíbené. Vždyť její slávu předvídaly i společnosti zabývající se předpovídáním trendů. Ty označily barvu „digital levander“ (digitální levandulová) za barvu roku. Podobné odstíny se navíc objeví také v podzimních kolekcích, takže kousky v této jemné barvě letos opravdu vynosíte.

šaty Desigual June-Lacroix
šaty Desigual June-Lacroix

Křiklavá Chartreuse

Ani zelená, ani žlutá. Chartreuse je kombinací obou barev, je ideální na léto, a navíc skvěle vynikne na opálené pokožce. Možná si vzpomínáte, že jsme se o ni na blogu již zmiňovali – v módních kolekcích se totiž objevila už loni. Její název je odvozen od francouzského likéru a nás v této barvě zaujaly především krátké letní šaty s nabíranými rukávy a přiléhavé jeansy, které si budou skvěle rozumět s barevnými topy.

Barbie růžová

Možná jste zaznamenaly, že byl do kin uveden film Barbie, díky kterému se nejen do světa módy vrátilo růžové šílenství. Do růžové a dalších neonových odstínů se nyní oblékají také herečky a zpěvačky na červených kobercích. My si oblíbili krásné růžové šaty áčkového střihu se zajímavou texturou a dlouhými rukávy, neboť jsou skvělou volbou nejen do divadla, ale také na pracovní večírky. V naší kolekci však najdete také odlehčenější verzi bez rukávů s barevnými ramínky.

POTISKY A VZORY

Rozkvetlá zahrada

Květinovým potiskem nikdy nic nezkazíte, navíc sluší ženám každého věku. Tyto šaty jsou ideálním společníkem nejen na svatbu, ale také do kanceláře nebo na víkendové procházky po městě. Nadčasové a šik kombo tvoří s denimovou bundou, slaměným kloboukem a menší kabelkou. Je libo šaty s květinovými ilustracemi nebo jemnými kvítky?

L jako leopard

Patříte do týmu příznivců leopardího vzoru, nebo ho naopak nemůžete vystát? Zvířecí vzory si našly cestu do módních kolekcí i tento rok. Pokud na vás působí příliš tvrdě, pak možná uvítáte jejich jemnější zpracování v podobě trička, sukně nebo šátku v oranžovo-hnědých odstínech, které jsou na léto jako dělané. Co na ně říkáte?

Tričko jako umělecké plátno

Barevné nápisy v originálním zpracování a umělecké kresby jako z galerie, můžete mít toto léto také na vašem tričku. V naší kolekci si vybere opravdu každý, najdete zde volnější střihy s krátkými rukávy zdobené lidskými ilustracemi, ale také přiléhavé crop topy bez rukávů s květinovými malbami nebo inspirativními nápisy.

Klasika v podobě proužků

Ať už svislé nebo vodorovné, už to vypadá, že proužky se budou nosit vždy a všude. My se toto léto zamilovali do oversized košil se svislými proužky, které můžete přehodit prakticky přes cokoliv. Vodorovné proužky zase vyniknou na přiléhavých šatech nebo topech, ke kterým pak stačí obléknout jednoduchou sukni nebo kraťasy.

Která z výše uvedených barev a potisků vás nejvíce zaujala? Dejte nám vědět do komentářů, co v létě nejraději nosíte.

Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *