Módní sukně - Jakou si pořídit na léto 2022?

Nemůžete se dočkat léta? Zpříjemněte si čekání výběrem nové sukně. Toto léto se budou nosit sukně různých střihů a délek, takže si z pestré nabídky vybere každá z vás.

Micro mini sukně

Největším trendem tohoto roku jsou ultra krátké sukně. Nosí se plisované, kárované nebo denimové. Pokud jste je zahlédla na přehlídkových molech nebo v módních časopisech, možná jste se zamýšlela nad tím, jak se takové sukně nosí ve „skutečném“ životě.

Myslíme si, že na délce nezáleží. Důležité je, abyste se v sukni cítila příjemně, bez ohledu na názory vašeho okolí a velikosti vašich proporcí. Výhodou těchto krátkých sukní je, že dokonale prodlouží nohy.

S čím micro sukni nosit:

Abyste v sukni vypadala šik, a ne jako puberťačka, zvolte top, který horní část vašeho těla spíše zahalí. Skvělou volbou jsou vzdušné halenky, topy nebo oversized košile s delšími rukávy.

Květinová maxi sukně

Až se budete chystat na víkendovou procházku a budete mít nutkání na sebe hodit neobjemné teplákové kraťasy, sáhněte raději po květinové maxi sukni. Ta je velmi pohodlná, nenucená a naprosto univerzální. Vykouzlíte z ní krásný outfit nejen na svatbu, ale také na sobotní farmářské trhy.

S čím květinovou maxi sukni nosit:

Zde neplatí žádná pravidla. Na společenskou událost zvolte bílý nebo černý elegantní top, halenku nebo košili. Pokud milujete výstřednější styl, nebojte se zvolit výrazný top. Kombinování různých vzorů je totiž in!

Sukně s volány

Klasické volánové sukně byly oblíbené již v 70. a 80. letech. Vašemu looku dodají luxusní, elegantní vzhled a zároveň jsou velmi pohodlné. Ve volánové sukni se vám bude lépe běhat po městě než v sukni, která příliš obepíná vaše tělo.

S čím volánovou sukni nosit:

V jednoduchosti je krása. I proto vypadají volánové sukně nejlépe s jednoduchým horním dílem. Během chladnějších měsíců přes něj můžete přehodit elegantní blejzr. S volány si skvěle rozumí také doplňky – nezapomeňte si proto zápěstí ozdobit hodinkami nebo navrstvenými náramky.

Denimová sukně

Denimová sukně byla světu poprvé představena kolem roku 1970. Krátce na to se objevila v několika různých stylech. Oblíbený byl pouzdrový střih, sukně s ozdobami, ale také délka ke kolenům se zapínáním na knoflíky na přední straně.

Aby vás klasická denimová sukně neomrzela, pořiďte si také jednu s originálními detaily. V naší kolekci najdete například sukni s potiskem Mickey Mouse, barevnými výšivkami nebo ozdobnými kamínky.

S čím denimovou sukni nosit:

Milovnice klasiky uvítají jednoduché bavlněné tričko s lehkým blejzrem nebo denimovou bundou v podobném odstínu. K sukni vám bude slušet také košile s výšivkou nebo top s krajkou. Během chladnějšího počasí k sukni zvolte lehký svetřík.

Boho sukně

Preferujete uvolněný styl, který vynikne také na pláži? Pak si zamilujete sukně v bohémském stylu. Ty stačí doplnit rozevlátými vlasy, šperky a páskovými sandálky.

S čím boho sukni nosit:

Bohémský styl je velmi uvolněný, proto k sukni zvolte to, co se vám líbí – může to být krátký top s odhalenými rameny, top se zavazováním za krkem, top s volány nebo výstředním potiskem, háčkovaná vesta nebo svetřík. Obujte jednoduché sandálky nebo kotníkové boty na středním podpatku.

Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *