Největší letní trendy roku 2021

Na letní teploty to venku zatím moc nevypadá, ale i tak je nyní nevyšší čas na revizi šatníku a doplnění nových kousků, které budete nadcházející sezónu nosit. Sepsali jsme pro vás sedm největších letních trendů, které jsou stylové, praktické, a především nositelné pro ženy všech věkových kategorií.

Letní trendy tohoto roku si zamilujete. Poté, co jste s největší pravděpodobností strávila zimu v teplákové soupravě, legínách nebo pohodlném pyžamu vám garantujeme, že se nyní budete oblékat každé ráno s radostí. Toto léto se budou nosit výrazné barvy a vzory, které vám zvednou náladu, zkrácené délky nebo oblečení s plážovými motivy. Ty vás minimálně ve vašich představách přenesou na ty nejexotičtější pláže světa.

Balonové rukávy

Velké nabírané rukávy jsou zpět! Jsou hravé, sexy a dokáží si skvěle pohrát s vaší siluetou. Váš outfit vyzdvihnou o úroveň výš, i když si obléknete jen „obyčejné jeansy“ a k tomu bílé tričko s balonovými rukávy. Ty se letos nosí na halenkách, tričkách, šatech, ale i plavkách. My k nim doporučujeme obléknout klasické kalhoty, mini nebo pouzdrovou sukni a jednoduché sandály. Perfektní do práce i na večerní skleničku v baru.

halenka Desigual Varna

Výrazné barvy

Vypadá to, že se módní návrháři při vytváření kolekcí na jaro/léto 2021 inspirovali v cukrárně. V kolekcích najdete jemné sorbetové odstíny, které vám osladí každý den. Barevné topy vypadají skvěle s denimem, černými nebo bílými kalhotami, zatímco barevné šaty si zaslouží jednoduché páskové sandálky a blejzr, který se bude hodit v klimatizované kanceláři.

Široké nohavice

Kalhoty s vysokým pasem ve stylu 80. let, zkrácené culottes nebo denimové zvonáče jsou opět trendy záležitostí. Zvolte k nim přiléhavý top ve zkrácené délce, klasické tričko nebo košili. Široké nohavice vám zajistí maximální pohodlí, a když si pořídíte ty s gumou v pase, budete se v nich cítit příjemně po celý den.

kalhoty Desigual Chipre

Plážové snění

Už jste zaslechla pojem „escapism“? Přeložit ho můžeme jako únik před skutečností, v tomto případě spíše jako únik na pláž do exotikou zahalené krajiny. A právě plážové motivy se objevují také v letních kolekcích. Pořiďte si i vy stylové sandály s vyšívanými exotickými motivy nebo šaty s potiskem pohlednic a palmových stromů.

Mini délky

Velký návrat hlásí také minišaty a minisukně. Jak je nosit? Abyste se vyhnula lacinému looku, stačí se řídit jednoduchým pravidlem. Pokud odhalíte jednu část těla, tu druhou byste měla spíše zahalit. K mini délkám se tak skvěle hodí topy a košile s delšími nebo 3/4 rukávy, lodičkovým výstřihem a oversize sakem. Pokud si mini délkou nejste jistá, obujte si tenisky, baleríny nebo sandály bez podpatku.

Topy na tělo

Hledáte přiléhavý svršek, který bude krásně kopírovat vaši siluetu? Pak si pořiďte stylové body, které se vám nebude nikde krčit a padne jako ulité. K body oblékněte rozevlátou sukni, kalhoty se širokými nohavicemi, sandály a stylový letní outfit máte na světě!

Praktické tote kabelky

Velká kabelka patří mezi oblíbený doplněk každé ženy. Nejenže se do nich vejdou veškeré vaše nezbytnosti, ale navíc budou toto léto velmi trendy záležitostí. Zvolit můžete tote kabelky různých barev, vzorů a textur. Ty s barevným potiskem se perfektně hodí nejen k minimalistickému oblečení, ale také k barevnějším kouskům. Pořídit si můžete i tu ve sportovním stylu, kterou využijete třeba i do fitka.

Jaký letní trend si tento rok plánujete pořídit?

Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *