Největší módní trendy podzimu 2023

Letošní podzimní trendy jsou sympatické v tom, že jsou krásné, velmi stylové a extrémně nositelné. Čekají vás minimalistické nadčasové kousky, do kterých se vyplatí investovat, odstíny červené nebo výrazné šály, které vás zahřejí i v těch nejukrutnějších mrazech. Nechte se inspirovat!

Nepostradatelný černý kabát

Klíčovou investicí do vašeho šatníku bude tuto sezonu jednoznačně klasický černý kabát. Možná se vám z této informace tep nadšením zrovna nezrychlil, pokud tedy nepatříte mezi fanoušky Wednesday Addams, ale věřte, že tento kousek vám bude dělat radost následujících několik let.

Nadčasové i pompézní košile

Bílá košile byla vždy základním stavebním prvkem každého šatníku. A jinak tomu nebude i tento podzim. Vyberte si ty s užším a delším střihem, které se budou skvěle vyjímat v kombinaci s mini sukní a kozačkami ke kolenou. Své kouzlo mají také košile se svislými proužky, a to nejen proto, že vám krásně prodlouží siluetu. V naší kolekci však najdete také bílé košile s barevným uměleckým potiskem nebo kontrastními nápisy.

Šaty s podzimními květy

Kamélie a tulipány obvykle kvetou na jaře, to ale nezabránilo módním návrhářům a značkám přidat je do svých kolekcí i tuto sezonu. Podzimní květinový vzor se objevuje nejvíce na šatech v midi délkách a s dlouhými rukávy. S těmi vytvoříte rychlý a jednoduchý outfit do divadla, na večírek nebo do práce. Stačí vám k tomu pohodlné kotníkové boty, kozačky, dlouhý kabát nebo kardigan.

Tichý luxus, aneb v jednoduchosti je krása

Baví vás nekomplikované trendy? Pak vás určitě potěší trend zvaný „quiet luxury“. Co to vlastně znamená? V podstatě to je opak okázalých projevů bohatství prostřednictvím log a lehce rozpoznatelných designových potisků. Tichému luxusu vévodí jednoduché kousky jako dobře střižené jeansy, blejzry nebo vesty. Prostě kousky, které se hodí ke všemu, a které díky svému nadčasového designu obléknete s radostí i za pět let.

Červená jako barva sezony

V módním světě se vždy mluví o barvě sezony a ačkoliv je Barbie růžová stále in, tomuto podzimu budou kralovat červené odstíny. Klidně se do ní zahalte od hlavy až k patě, nebo si vyberte pouze jeden kousek v podobě stylové koženkové bundy, pohodlné mikiny nebo měkoučkého kabátu s velkými klopami a zapínáním na knoflík.

Huňaté a hřejivé šály

Až se venku pořádně ochladí, určitě vám přijde vhod velká huňatá šála. Letos se budou nosit šály ve velikosti menší přikrývky, které si můžete decentně přehodit přes ramena. Zelenou mají také výrazné barvy a potisky. Udělejte si radost šálou v růžovo-fialových odstínech, ke které si v naší kolekci můžete pořídit také svetr nebo jednobarevnou šálu ve výrazné pomerančové barvě.

Prošívané bundy jako společník do pošmourného počasí

Prošívané bundy patří mezi stálice každé podzimní a zimní sezony. Záleží jen na vás, jaký styl si zvolíte, protože v takové bundě můžete vyrazit nejen na výlet do hor, ale také do víru velkoměsta. Vyberete si metalickou bundu s praktickou kapucí, kratší zelenou s nepravidelnou texturou nebo krásný růžový kabát s délkou ke kolenům a odnímatelnou kožešinou?

Pleteniny s originálními vzory

Co by to bylo za podzim bez pořádného svetru? Tady potěšíme milovníky jedinečných vzorů, protože se budou nosit svetry s originálním etno potiskem, květinovými nášivkami nebo zvířecím vzorem. Který si vyberete?

Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *