Největší trendy podzimu 2021

Letní oblečení jsme odložily na dno skříně, a nyní si užíváme jedno z nejoblíbenějších ročních období, co se oblékání a módy týká. Vzdušné letní střihy a vzory jsme vyměnily za hřejivé a pohodlné kousky. Většinu z letošních podzimních trendů ve svém šatníku s největší pravděpodobností již máte, ale třeba vás upoutají i ty, které vám představíme v tomto článku.

Z obrovského množství trendů tohoto podzimu jsme pro vás vybrali ty nejvíce praktické, vhodné na každodenní nošení. Které to jsou?

Kostkovaný vzor

Tartanová kostka je nadčasovou záležitostí, která se vrací na přehlídková mola a do módních kolekcí i letos na podzim. Objevuje se především na sakách a kabátech. Jak tento trend kombinovat? Nejlépe s úzkými jeansy, jednobarevnou kabelkou, teniskami nebo kotníkovými botami a pletenou čepicí.

Pletené a oversized

Jestli nás v oblasti módy rok 2020 naučil jednu věc, pak je to fakt, že lidé milují pohodlí a nehodlají se ho jen tak vzdát. Právě díky tomu patří pletené oversized kousky mezi jeden z největších trendů této sezony. Pořiďte si i vy měkoučký kardigan, pletené šaty nebo sukni, a buďte jako v bavlnce po celý den.

Prošívané bundy a kabáty

Je pro vás pohodlí na prvním místě? Pak vás potěší, že na našem seznamu najdete prošívané bundy a kabáty. Trend hovoří jasně – čím větší tím lepší. I díky tomu se pod ně vejdou další hřejivé vrstvy, a vy si tak budete připadat jako v peřině. Nosit je můžete přes šaty, sukně i kalhotové kostýmy. Nebojte se sáhnout ani po výraznější barvě nebo kombinaci materiálů, například klasické prošívané bundě lemované denimem.

Jasné barvy a vzory

Podzimní barevnou paletu ovládly také výrazné barvy jako fuchsiová, hořčicově žlutá nebo žabí zelená. Pokud ve vašem šatníku převládají neutrální barvy, oživte ho podzimním kabátem nebo bundou ve výše uvedených barvách. Trendy jsou také kousky s abstraktními vzory nebo barevnými romantickými květy, které vnesou do ponurých podzimních dnů špetku života.

Nesmrtelná černá

Protipólem výrazných barev je elegantní černá, která se tento podzim vrací na výsluní. Nosit se bude v různých provedeních, například jako malé černé šaty. K těm si můžete obout zlaté kotníkové boty, boty se zvířecím vzorem a barevný kabát s kožíškem. Vedle nešlápnete také s černou halenkou nebo kalhotami.

Mini délky

Trend minisukní a minišatů by nám měl vynahradit všechnu tu dobu strávenou v teplácích a domácím oblečení. Obujte k nim vysoké kozačky, mini kabelku a elegantní halenku. Nezapomeňte ani na silné punčocháče, díky kterým vám bude teplo i v zimních měsících.

Široké nohavice

Tuto sezónu vítězí široké nohavice nad těmi úzkými. A to platí jak u klasických černých kalhot, tak u denimu. Oblékněte k nim přiléhavý top nebo propínací svetr a obujte mokasíny nebo kotníkové boty.

Odstíny hnědé

Pokud výrazné barvy nejsou vaším šálkem kávy a černá vám přijde moc fádní, pak si nenechte ujít trend padesáti odstínů hnědé. Nebojte se vytvořit tzv. monochromatický outfit, který se skládá z oblečení pouze v hnědých odstínech.

Jaké trendy tento podzim zaujaly vás? Chystáte se k nákupu nějakého nového kousku?

Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *