Jak nosit overaly i v zimě

Možná vás už nebaví kalhoty a svetry, možná hledáte něco, čím byste ozvláštnila svůj zimní šatník. Snad vás potěšíme, když vám představíme overal, elegantní a šik kousek, který vynosíte k různým příležitostem po celý rok.

Overal vám poskytne sebevědomí a pohodlí bez toho, aniž byste musela vynakládat velké úsilí na jeho styling. Některé overaly mají odhalená ramena, srdcový výstřih nebo tenká ramínka, proto je důležité k nim zvolit tu správnou svrchní část oděvu. Měl by to být kousek, který si můžete rychle sundat. Nechcete totiž trávit příliš času oblékáním a svlékáním všech vrstev, když si potřebuje odskočit na toaletu.

Na co se zaměřit při nošení overalu v zimě

Základem je ten správný materiál

Overaly z tenkých a vzdušných materiálů si schovejte na léto. Na zimu zvolte hřejivější úpletové varianty z vlny, bavlny, denimu nebo flanelu. Denimový overal se hodí k jakékoliv neformální příležitosti. V overalu neutrální barvy zvládnete i večírek.

Jaké zvolit k overalu boty?

Pokud to zimní počasí dovolí, k overalu si můžete obout klidně tenisky na platformě. Jakmile nasněží zvolte raději hřejivé kotníkové boty s kožíškem, které k vám nepropustí studený vzduch. Pro dosažení elegantního vzhledu zastrčte nohavice do bot.

Chystáte se na společenskou událost? Přezujte se do lodiček na podpatku. Krásně bude vypadat například kombinace lodiček v neutrální béžové barvě s červeným overalem.

Zvýrazněte pas

To poslední, co chcete, je vypadat v overalu jako v pytli od brambor. Pokud tedy nemá overal všitý pásek, sáhněte po jednom z vašeho šatníku, buď v barvách overalu nebo ve výrazných kontrastních barvách, které budou ladit.

Dotáhněte outfit pomocí doplňků

Aby vám bylo opravdu teplo, zvolte k overalu také šálu, která vytvoří stylový kontrast. K overalu vypadají skvěle také ledvinky do pasu, psaníčka nebo malé kabelky. Vedle nešlápnete ani s velkou kabelkou, do které poskládáte veškeré nezbytnosti.

3 způsoby, jak nosit overal i v zimě

Pro milovnice nadčasového a rebelského stylu: S biker bundou

V této kombinaci se budete cítit jako rocková hvězda. Pro dosažení ženského vzhledu zvolte overal v neutrálních barvách, pokud se chystáte vyrazit do víru noci, zvolte černý overal s černou biker bundou.

Pro ženy vyznávající eklektický styl: S oversize kabátem

Oversize kabáty jsou letos trendy záležitostí! Oblékněte si ho na váš oblíbený overal a buďte v teple i během těch nejmrazivějších dnů. Abyste nevypadala, že se v oblečení ztrácíte, ujistěte se, že je váš overal vypasovaný a kabát vám skvěle sedí v ramenou.

Pro praktické ženy: S rolákem nebo košilí

Rolák je velmi oblíbeným kouskem pro vrstvení v zimních měsících. Ať už má váš overal hluboký výstřih nebo je bez ramínek, v této kombinaci nezmrznete ani když se rtuť teploměru přiblíží k nule. Pokud nepatříte mezi fanynky roláků, zvolte tričko s dlouhými rukávy nebo elegantní košili.

Overalů se nemusíte bát. Berte je jako praktické přechodové oblečení, které můžete nosit dle svých potřeb po celý rok. Overal je skvělý kousek pro všechny ženy bez omezení věku, velikosti nebo typu postavy.

Nosíte overaly? Jaká je vaše nejoblíbenější kombinace?

Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *