Přechodové bundy a kabáty

Přechodové bundy a kabáty jsou jedny z nejúžasnějších kousků, které ve svém šatníku máte. Vynosíte je od podzimu do jara, jsou nadčasové a sluší všem věkovým kategoriím. Pokud potřebujete změnu nebo malou inspiraci, najdete ji v našem článku.

Podzimní a zimní měsíce opět ovládla klasika v podobě oversized biker bund s kožíškem a také klasické kabátky, bombery a prošívané bundy. Na seznam se však dostaly také bundy s novými střihy a opomíjená ponča.

Nestárnoucí koženkové bundy

Vypadá to, že koženkové bundy tu s námi budou navěky. Proto se nebojte investovat do kvalitního kousku, který vydrží. Tuto sezonu se nosí oversized bundy, které jsou lehce vyšisované, ve vintage stylu nebo se slušivým kožíškem, který vás zahřeje i v lednu.

Nosit je můžete prakticky ke všemu. Na víkend k jeansům a mikině, o víkendu přes saténové šaty s kotníkovými botami na podpatku.

Pohodlné bombery

Bomber bundy opět ovládly přehlídková mola velkých módních značek, a několik originálních kousků najdete také v naší kolekci. Bundy s jemnou kožešinou, háčkovanými výraznými vzory, kosmickým potiskem nebo s mozaikou květin a leopardího potisku pro milovníky extravagantnějšího stylu.

Hřejivé bundy v kožíškovém stylu

Co by to bylo za podzim a zimu bez měkoučké fleecové bundy v kožíškovém stylu? Tyto bundy hrají všemi barvami a během šedých chmurných dnů vám zaručeně zvednou náladu. Pokud to není tak úplně váš styl, pořiďte si klasickou bundu, která bude mít kožíškový alespoň límec.

Klasika v podobě kostkovaného kabátu

V tomto kabátu můžete směle vstoupit také do chladnějších zimních měsíců. Trendy jsou jednořadé nebo dvouřadé kabáty s délkou ke kolenům. Uvolněný střih a čisté linie jim dodají elegantní ženský styl. A pokud vás nebaví kostky, v naší kolekci najdete také kabáty jednobarevné – v krásném modrém nebo červeném provedení.

Krátká prošívaná péřovka

Preferuje sportovnější styl? Pak nešlápnete vedle v krátké prošívané bundě. A že je z čeho vybírat. Letos jsme si pro vás připravili kostky, abstraktní potisky, výrazné metalické barvy, barevný květinový potisk a mnoho dalších stylů, ze kterých si vybere každá z vás.

Stylové bundy se zúženým pasem

Střih této bundy nepatří mezi takové klasiky jako ostatní kousky na našem seznamu, ale určitě se řadí mezi velký trend této sezony. Tento střih oslavuje ženské křivky zúžením v pase, nabíranými rukávy a praktickým vysokým límcem. Na horách bude vypadat velmi luxusně.

“Shackets” košilo-bundy

Shackets se na módní scéně objevily před dvěma lety. Jejich název vznikl z kombinace anglických slov “shirt” a “jacket”. Jedná se tedy o bundu, která vypadá jako košile. Bundy mají delší střih, takže vám v nich nebude zima a vyznačují se převážně barevným kostkovaným potiskem.

Praktická netradiční ponča

Když se řekne pončo, tak si možná představíte velkou beztvarou šálu přehozenou přes ramena. Opak je však pravdou. Velkou parádu uděláte v prošívaném ponču se zvířecím vzorem nebo v kostkovaném ponču s výrazným koženkovým páskem, který krásně zvýrazní váš pas.

Pončo zažilo svou slávu již v 70. letech a na módní scénu se vrátilo před několika lety. S jeho stylingem si můžete skvěle vyhrát. Ostatně ponču jsme věnovali celý jeden článek, který si můžete přečíst zde.

Jaké bundy a kabáty patří mezi vaše nejoblíbenější?

Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *