Skinny-jeansy.-Jak-je-nosit-a-čemu-se-vyvarovat-

Skinny jeansy si oblíbily ženy po celém světě. Jsou pohodlné, nadčasové a patří mezi univerzální kousky, které vynosíte přes den i na večer. Při jejich stylingu je důležité myslet na proporční vyvážení celého outfitu. V dnešním článku vám poradíme, jak je nosit a čemu se vyvarovat.

Sledujete módní trendy pravidelně? Pak jste si možná všimla, že aktuálně letí jeansy spíše rovného střihu nebo jeansy s lehce rozšířenými nohavicemi. Pravdou ale je, že během týdnů módy, které se konaly v evropských metropolích od Kodaně až po Milán, byly k vidění převážně skinny jeansy. Ty si totiž skvěle rozumí s oversized kabáty a masivními „chunky“ kozačkami.   

Možná si říkáte, že tady není co řešit. Skinny jeansy jdou přece nejlépe dohromady s bavlněným tričkem a pohodlnými teniskami. To je určitě pravda, ale pokud přece jen prahnete po luxusním a šik outfitu, máme pro vás pár rad a inspirací, jak toho dosáhnete.

Jak nosit skinny jeansy?

Zvolte volnější top

Při vybírání outfitu je důležité myslet na vytvoření správných proporcí. Vaše oblečení by mělo působit vyváženě od shora až dolů. Přiléhavé a krátké topy noste raději k volnějším střihům kalhot. Úzké jeansy naopak uvítají vzdušnější trička a halenky.

Elegantního vzhledu dosáhnete kombinací s jednoduchou košilí. Zvolit můžete klasiku v bílém nebo černém provedení. Trendy budou vypadat také košile s decentními aplikacemi a potisky. Pro dosažení uhlazeného vzhledu si oversized top zastrčte částečně za lem kalhot.

K úzkým nohavicím se hodí téměř jakákoliv obuv

Ke skinny jeansům se perfektně hodí téměř jakákoliv obuv: tenisky, kozačky, sandálky, žabky. I zde pro vás máme několik tipů:

  • K sandálům na podpatku volte délku jeansů, která odhalí vaše kotníky – tento malý detail vám prodlouží nohy.
  • Nesnažte se nohavice skinny jeansů nacpat do přiléhavých a těsných kozaček. Namísto toho k nim obujte kozačky nebo kotníkové boty s nařasenou texturou nebo objemnějším střihem, který bude ladit s volným topem.

Zaměřte se také na délku nohavic

Vyhněte se hromadění přebytečné látky u spodního lemu nohavic. Zvolte jeansy, jejichž délka dosahuje vršku vašich kotníkových bot. Pokud jste menšího vzrůstu, nechte si délku upravit u švadleny.

Experimentujte, kombinujte a vrstvěte!

Skinny jeansy si můžete obléknout do práce, na procházku do lesa, ale také na večer. Volbou toho správného svršku s nimi můžete vytvořit stylový a originální outfit. Namísto péřové bundy zkuste například barevný kabát s aplikacemi a klidně si na ně oblékněte šaty s blejzrem.

Oživte to doplňky

Toužíte po tom, aby váš outfit s úzkými jeansy byl moderní a svěží? Oživte ho doplňky, které tomuto typu kalhot vyloženě sluší! Sluneční brýle, výrazné šperky, originální kabelka nebo šátek – to vše pozvedne váš outfit na jinou úroveň.

Jak skinny jeansy kombinovat

Outfit na den:

Přes den uděláte parádu ve skinny kalhotách s nášivkami a roztřepenými aplikacemi. Jako top zvolte černé tričko s barevným potiskem a bílé chunky tenisky s barevnými detaily.

Outfit na večer:

Černé skinny jeansy jsou skvělou volbou také na formálnější události. K tomu oblékněte bílou košili s decentními barevnými detaily a dlouhý černý kabát.

Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *